Založ si blog

Jedni kričia odstrániť mafianov a iní kričia odstrániť zlodejov, ale nikto nekričí odstrániť príčiny takéhoto zla ! Prečo?

Odstránením príčin zla hrozia predčasné parlamentné voľby, zmena spoločenského zriadenia, ale aj lepšia životná úroveň obyvateľstva a lepší dôstojný život.

Málokoho zaujíma príčina!

 

Veľmi krátko a rýchlo sa dnes učí. Ľudia sa dostanú zo škôl na pracoviská a tam ich čaká pracovné miesto, pozícia, ktorú získali po známosti a možno aj na pozíciu, o ktorej nemajú ani predstavu, čo je vlastne pracovná náplň. Takto sa vytráca z hláv to, čo , ak vôbec, sa niečo naučili a vedeli. Odbornosť zaniká a korupcia a byrokracia sa rozrastá.

https://www.martinus.sk/83029-pismo-a-kaligrafia/kniha

Nuž aký národ, taký život. Kto sa nehanbí pozrieť do zrkadla a povedať si ,, toto som nechcel !“


Ak sa niekto nájde, kto chce zvrátiť tento spoločenský problém, stane sa terčom pre posmech, alebo cieľom likvidácie zo strany systému, aby vás znemožnil, zosmiešnil a postavil na úroveň vinníka.
Prečo?

Šikovným patrí svet, ale netreba im to závidieť. Ak sa vyznáte, dobre sa máte, ale záleží či máte na to žalúdok. Je rozdiel podnikať poctivo alebo chamtivo. Ľudia často používajú význam slov ,, Poctivosťou ďaleko nezájdeš“, ale netreba zabúdať aj na význam slov ,, Dovtedy sa chodí s krčahom po vodu, pokiaľ sa nerozbije“ alebo ,,Božie mlyny melú pomaly, ale isto“ či ,, Na každého raz dôjde“.

Otázkou zostáva: rozumejú dnes ľudia niečomu?
Nie je ani tak dôležité poukazovať na špinavosti, ktoré sa tu na Slovensku odohrali, odohrávajú a budú sa odohrávať, ale kam sa poskrývajú zločinci demokracie do bezpečia tak, aby si národ – občania, mysleli, že sú zločinci potrestaní a sedia, ale oni si budú šunky váľať niekde inde a užívať si svoje majetky. No kto z vás v kútiku duše nerozmýšľa presne tak ako zločinci demokracie?


A nie je vám hanba?
Ak nie, neberte si príklad z môjho kritika, ale berte si príklad od vašich starých rodičov a poniektorí aj od svojich rodičov. Prečo? Lebo vaši rodičia zabudli na radi svojich rodičov a nepoučili sa z histórie a chýb, ale naopak, po roku 1989 naleteli a chceli rýchlo dobehnúť zanedbané a zabudli na ,, Keď vtáčika lapajú, pekne mu spievajú“ alebo , a to vo väčšine ak niekto rýchlo chce nepoctivo zbohatnúť ,, Kto druhému jamu kope, sám do nej spadne“.

Polepší sa verejnosť pri obnove trestu smrti?

 

 

 

video:

 

video:

 

https://www1.pluska.sk/rady-a-tipy/premier-fico-chce-slovensku-stvordnovy-pracovny-tyzden-oslovili-sme-firmy-sokujuce-reakcie

 

,, Nemáte prácu, nie ste nič !“

Dostávate sa do situácie, keď si okolie začne o vás rozprávať príbehy podľa vlastnej fantázie.

Čo urobiť ?
Potrestať každého s právnickým vzdelaním? To nie je dobre, lebo nemusí byť pôvodca zla!
Potrestať toho, čo má právnické vzdelanie? Zlo ide zvrchu, vždy tu niekto vládne a má moc!
– Potrestať každého právnika, či občana, lebo nereagoval na aktuálny stav? Ani nemohol, lebo mu to nikto nekáže, to sú všetko malé ryby.
– Potrestať koho za stav ,ktorý tu vznikol za 34 rokov neslobody, kde istoty sú závinené nedostatkom príjmu, lebo tu nie je záujem zabezpečiť prácu pre občanov? Správne je to takto: stav otroctva u svojho zamestnávateľa!
– Myslíte si, že sú to tí, čo vám ponúkajú riešenia ? Oni neponúkajú riešenia, ale ponúkajú heslá na bilbordoch…
– Na drahých bilbordoch, alebo nám ich ukazujú v médiach ?
Reklama a sľuby politikov nevyriešia problémy občanov, ale občan sám by mal vedieť a chcieť , čo on skutočne potrebuje a chce !
video:

 

 

Prečo ste občania tak pasívni, neviete sa aj vy pridať a byť ľudský k ľuďom ?

Darujte na dobrú činnosť !
Inštitút ochrany ústavných práv : SK 8365 0000 0000 0020 560 144

Čo nám volebný prieskum neprezradil?

 

Kedy sa konečne klamlivé média zamerajú na to, že podvodník a klamár Matovič, Záborská a Budaj oklamali pri voľbách voličov? ? ?

 

Ešte šťastie, že všetko, čo Matovičova vláda prijíma, je neplatné

 

Zápisky z parlamentu zo dňa 16. 12. 2013 alebo pán Holjenčík na ÚRSE

 

 

Vedia všetci ako bolo? A ako bude?

 

Aký je rozdieľ medzi 25 000 zomrelými luďmi z pásma Gazy a dvoma stovkami mŕtvych z civilného obyvateľstva z Ukrajiny ?

 

https://www.aktuality.sk/clanok/MMOrFKG/od-vypuknutia-vojny-v-pasme-gazy-zomrelo-viac-ako-25-tisic-ludi/

 

https://www.postoj.sk/144406/ako-odstrasit-dalsie-ruske-utoky-na-civilne-obyvatelstvo

 

 

Blogéri! Fero, pavolsokol, dfafrnok, milant, rojko, veget, zeleznik52 a ďalší…

 

 

Cnosť :

Vydajte sa s chuťou a iskrou v očiach po ceste, ktorú ste si naplánovali. Empatia, ochota pomôcť, vnútorná integrita a sebadôvera bude pritom veľmi potrebná. Je to ako oheň. Tento živel je dobrý sluha, ale zlý pán. Preto treba ísť krôčik po krôčiku, ani sa nenazdáte a ste onedlho v cieli!

Prečo je bezprávie a zlo páchané na nevinných občanoch ?

Prečo systémom zaplatení provokatéri, útočia na osoby, ktoré vám slabým a utláčaným občanom chcú pomôcť a pomáhať?

Kto dá do opatery dieťa človeku, ktorý je vraj údajne nebezpečný pre občanov?

Ak sa podarí zrušiť nezávislosť a nestrannosť súdov, ktoré majú moc rozhodovať o osudoch ľudí, potom je možná náprava spoločnosti a záchrana našich životov.
Nezávislosť a nestrannosť súdov ešte nepriniesla spravodlivosť občanom na preukázanie svojej pravdy. Každý sudca musí byť zodpovedný za svoje rozhodnutie.

Nedostatok zanikne, ale . . . . . . . . . . . . . .

01.05.2024

………………treba aj peňazokazcov a infláciu zlikvidovať a to sa dá, ak aj korupciu odstránime ! https://www.jurajkarpis.com/2016/11/19/016-trump-vypredal-dlhopisy-stat-je-najlepsi-penazokazec-zle-peniaze-dobry-zivot/ [...]

Zachráňme si úrodnú pôdu na Slovensku a nedovoľme ju zastavať!

29.04.2024

Stavať sa dá v mestách, kde sa nové a vysoké domy postavia na miestach, kde sa zbúrajú staré budovy! Slovenskí architekti , ktori stavali vysoké budovy v zahraničí. https://www.mojevideo.sk/video/3e0f2/chcete_sa_citit_ako_robotnici_ktori_stavali_mrakodrapy_navstivte_new_york.html Napríklad prvé mrakodrapy v Šanghaji v 20. rokoch projektoval jeden zo zaujímavých slovenských [...]

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Bíreša na poste šéfa veterinárnej a potravinovej správy nahradil Martin Chudý

02.05.2024 18:47

Po návrate z Bruselu bol od roku 2017 nepretržite vedúcim odboru zdravia a ochrany zvierat.

Mária Kolíková

Kolíková návrh na svoje odvolanie vníma ako výkrik koalície: Kto sa nám postaví, pôjde dole

02.05.2024 17:57

Koaliční poslanci Kolíkovej vyčítajú aj to, že podpísala podnet na generálnu prokuratúru týkajúci sa zmeny štatútu SIS.

Robert Kaliňák

Krúpa má podozrenie, že Kaliňák koná v záujme cudzích zbrojárskych spoločností

02.05.2024 16:19

Krúpa avizoval, že téma sa možno bude riešiť aj na budúcotýždňovom výbore.