Založ si blog

Na súdoch, ktoré nevidia bezprávny stav na Slovensku sa každý občan môže brániť

Aj takto sme poradili aktivistovi, ktorý mal mať súdne pojednávanie v čase, keď vznikla pandémia.

https://rikaerika.blog.pravda.sk/2021/08/28/preco-sa-boji-smer-a-sucasna-vlada-7-medzinarodnej-konferencie-institutu-ochrany-ustavnych-prav/

Svoju výpoveď, by som rád predložil v písomnej forme a chcem, aby bola celá v zápisnici zaprotokolovaná.

Vážený súd! Chcem vyjadriť poľutovanie nad svojim činom, ale aj nad tým aká je dnes justicia slepá alebo bojazlivá.

https://anzelma1234.blog.pravda.sk/2021/02/02/este-stastie-ze-vsetko-co-matovicova-vlada-prijima-je-neplatne/

 

Nie, aby poukázali na neplatnosť zvolenej prezidentky, ústavného súdu, neplatný parlament a vládu, kde všetci porušujú zákon a tak sú všetkých rozhodnutia neplatné, ale obvinujú mňa občana, ktorý na všetko vďaka článku 25 a 32, Ústavy Slovenskej republiky poukazujem a právom si uplatňujem.

Preto okamžite žiadam o oslobodenie a trvám na tom, aby vážený súd svoje právne vzdelanie a prax spoločne s advokátmi a právnikmi obrátili proti bezpráviu a proti trestnej činnosti predstaviteľov štátnej moci! Presne tak ako to robí Inštitút ochrany ústavných práv.

argumenty:

Prezidentka sa stala v neplatných voľbách hlavou štátu , preto že nebol Ústavný súd uznašania schopný a tak nemal ani polovicu členov, teda voľby nemohli ani byť a ani len začať.

Takto neplatná prezidentka doplnila po neplatných voľbách Ústavný súd a ten neplatným rozhodnutím potvrdil neplatné voľby neplatnej prezidentky za platné.

Potom neplatná prezidentka po neplatných parlamentných voľbách požiadala neplatných účastníkov v neplatných parlamentných voľbách v roku 2020 víťaznú neplatnú politickú stranu o zostavenie vlády .

Prečo sú politické strany, ktoré sa zúčastnili neplatných parlamentných voliev v roku 2020 neplatné? Pretože všetky politické strany, ktoré nesplňajú zákon o politických stranách a hnutiach, sa nemôžu nazývať politickou platnou stranou a nemôžu sa zúčastňovať v žiadnych voľbách. Ani v komunálnych a ani v parlamentných voľbách, o čom píše zrozumiteľne aj zákon o politických stranách a hnutiach na účasť v parlamentných voľbách. zákon 85 z roku 2005 §6 odst.6.

https://stanojurcisin.blog.pravda.sk/2021/09/20/verejny-list-a-vyzva-zatial-preukazatelnym-zlocincom-a-vrahom-na-napravu-tohto-zaveru-i-nich/

 

Je preto logické, že ak podľa zákona neexistuje politická strana, tak sa takáto strana nemôže na akýchkoľvek voľbách zúčastniť a ak sa tak stalo, je to dôvod na anulovanie volieb, na poukazovanie článkom Ústavy Sr 2, 25 a 32, hlasno a nebojácne na korupciu, podvody a bezprávie proti občanom vlastného štátu, a to Slovenskej republiky!

 

https://rikaerika.blog.pravda.sk/2021/10/09/chcete-sa-zbavit-exekucie-a-vlastnych-dlhov-tak-aby-ste-nemuseli-vyhlasit-osobny-bankrot/

https://volajte112.blog.pravda.sk/2021/10/02/kupele-pre-slovenskych-dochodcov-zadarmo/

https://volajte112.blog.pravda.sk/2021/09/24/odvaha-byt-vynimocny/

https://anzelma1234.blog.pravda.sk/2021/10/02/pan-doktor-krcmery-obet-matovicovej-ockomanie/

Pomôžte:

 

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy!

11.04.2024

Pri referende o vstupe do európskej únie, si občania Slovenska mysleli, že sa budeme rovnať, a to hlavne platovo, ako v Nemecku! Ako ste si stačili všimnúť, digitalizácií sa nevyhneme, ale o všetkom môžeme rozhodovať my občania – voliči, a preto, by ste sa mali oboznámiť s našími reformami lebo inak naletíte na tie reformy, čo nám pripravili skorumpovaní politici [...]

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.