Založ si blog

Prečo treba ľudí dostať na úroveň chudoby?

Korporácie nemôžu donekonečna vyrábať tovary, ale môžu ľudí donútiť k skromnosti. Humanitárne kontajnery, slúžia ako reklama na pomoc so súcitom voči spoločensky alebo sociálne slabším občanom.

Čierna práca , ktorá je ťažko vystopovatelná, je na báze zotročovania ľudí – pracovnej sily, ktorá podáva výkony za minimum odmeny. Napríklad za dolár na deň alebo za stravu ( suchý chlieb a voda), aby sa veľkopredajne mohli pýšiť po sezóne obchodnými, predajnými zľavami od 70% a podobne.

Európska únia sa snaží prostredníctvom europoslancov ovplyvňovať politickú atmosféru v domácom štáte, ale popritom skutočnú špinavú politiku ( ktorú ľudia – občania v žiadnom štáte nepotrebujú) , tvoria média a ich propagandistické myšlienky zo stola sionistických manipulátorov kapitálovej moci!

Úroveň chudoby nespočíva v materializme, ale získanými vedomosťami, ale tie, aj napriek veľkému počtu vysokých škôl alebo univerzít, sú na veľmi nízkej úrovni vzdelanosti, kde je na príčine, čiže na vine , korupcia a nezodpovedná neodbornosť.

Potom sa občan nemôže čudovať tomu, že je manipulovaný a zavádzaný médiami o rôznych životných etapách ( pandémia, covid, korona, a pod.), ktoré sa mu nezdajú v ničom podozrivé, ale ľahko prijateľné a pochopiteľné podľa predložených d§kazov od finančného kapitálu vyššej moci, ktorú občan počas manipulácie nemá čas ani zistiť, ale ani podozrenie pochybovať, veď je to v telke. Veľmi , by ma zaujímalo, kto z občanov sa nehanbí priznať, že volil Matoviča.

Ešte šťastie, že sú aj riešenia na všetko, čo tu takýto …………….( neviem prísť na to, ako ich pomenovať) povyvádzajú, aby sa Slovensko, ale aj iné štáty, dostali na cestu dôstojného života!

Akcia na doručiteľa

96 mesiacov odstupné každému poslancovi . . .

Špeciálny prokurátor Daniel Lipšic a jeho spravodlivosť?

Zázračná krajina pod vedením Eduarda Hegera?

 

 

Slovania alebo pohania alebo, čo chcú občania

 

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Thunbergová

Švédska prokuratúra obvinila Gretu Thunbergovú z občianskej neposlušnosti

23.04.2024 19:35

Súdy v minulosti už dvakrát uložili celosvetovo známej aktivistke pokutu za občiansku neposlušnosť na klimatických protestoch.

R1 BB - Slovenská Ľupča, kameň, poklepanie

Odštartovali výstavbu dôležitej cesty na R1. Šoféri sa však na tri roky musia obrniť trpezlivosťou

23.04.2024 18:52

Preťažený úsek, na ktorom pomerne často dochádzalo aj k nehodám, sa konečne skvalitní. Nová štvorprúdová rýchlostná cesta by mala byť hotová do dva a pol roka.