Založ si blog

Čo bolo – nebolo alebo mohlo byť v tajnej správe SIS tajné?

Musela to byť veľmi výhražná správa, keď vyrazila všetkým poslancom dych a všetci onemeli. Alebo im niekto konečne poslal pravdivú informáciu a zrazu všetci pochopili, akú silu má pravda alebo ,, Do vtedy sa chodí s krčahom po vodu, pokiaľ sa nerozbije“, či ,, Lož má krátke nohy“. V každom prípade, ostalo ticho ako v hrobe a vlas na zem, by bolo počuť spadnúť. Myslím, že defenestrácia parlamentu a všetkých zlodejov, ktorí tam posedávajú, sa blíži!

https://volajte112.blog.pravda.sk/2021/05/23/kde-bolo-tam-bolo-kde-sa-voda-sypala-a-piesok-sa-lial/

Vážená pani ministerka spravodlivosti,

dovoľujem si ako radový občan poslať Vám tento list. Je otvorený, pretože ho pošlem aj do médií, niektorým inštitúciám a i vybraným jednotlivcom. Po zostavení Vašej vlády som bol nadšený, že konečne máme vládu v SR, ktorá urobí poriadok vo výkone súdnej moci a v polícii, pretože jej pokrivený výkon som zažil v minulosti na vlastnej koži. Avšak pre známe vnútorné problémy vo vláde mám vážne obavy, že budete sľub daný občanom schopní dotiahnuť do konca…

 

Poznámka: Pokračovanie listu je v prílohe. V prípade, že chcete vedieť o komplote viac, môžete si bezplatne stiahnuť z uvedeného linku knihu „Milujem Slovensko“ kde nájdete na str.16 spomínanú kapitolu i citáciu z kapitoly o našich slávnych súdoch (str.71). Médiám, ktoré by sa rozhodli Otvorený list pre pani ministerku uverejniť, môžem im ho poslať aj vo worde.

D.V.

Dušan Vaňo, Topoľčany PS: Pre tých, ktorí by sa nemali možnosť dostať k uvedenému blogu zo začiatku listu ani dodatočnej citácii z blogu o súdoch, uvádzam link, z ktorého sa dá kniha s tými blogmi bezplatne stiahnuť:

http://www.1000knih.sk/obchod/milujem-slovensko

Okamžite vieme každému nariadeniu Eú vyhovieť, ale aj každého z Eú podráždiť, ak tomu nariadeniu okamžite vyhovieme!

02.07.2024

Prečo ide o okamžité nariadenia? Lebo stále , aj keď nám to v predvolebných kampaniach viacerí kandidáti sľubovali, nemáme zrušený ústavný článok, ktorý nás, občanov Slovenska, voličov Slovenska, udržiava v neslobode! Aké nariadenie prišlo z Eú, keď dnes šéfuje Slovensku Kaliňák a ako dlho bude trvať PN pána Fica ? Ako zachrániť tisícky policajných výpovedí ? [...]

Ako zachrániť tisícky policajných výpovedí ?

25.06.2024

Počas uplatňovania základných ľudských práv som zistil, že policajt aj keby chcel plniť policajnú prísahu, nemá odvahu sa vzoprieť rozkazu, aj keď vie, že občan má pravdu a je občan v práve. Preosejme políciu! Policajný sľub – prísaha: „Sľubujem vernosť Slovenskej republike. Budem čestný, statočný a disciplinovaný. Svoje sily a schopnosti vynaložím na to, aby [...]

Kedy príde z europarlamentu na Slovensko ďalšia hanblivá správa o spolupráci slovenských europoslancoch

11.06.2024

Bude spoločnou témou pre slovenských europoslancov okamžité odstránenie chudoby na Slovensku ? Spätná väzba – ( čo si občan myslí? ) – ja Ťa volím, Ty mi pomôž ! Koho nám novinári pošlú do Európskeho parlamentu?

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

Credit Suisse, UBS

Švajčiarske mesto Vernier zakázalo bilbordy, Zürich a Bern ho chcú nasledovať

27.07.2024 06:12

Nenápadné švajčiarske mesto Vernier s 38 000 obyvateľmi sa stalo prvou švajčiarskou obcou, ktorá vo svojich uliciach zakázala komerčnú reklamu.

Bomburáčik, Horehronie

Neviete kam na výlet? Horehronie ponúka letné hity. Zbojnícka strela, Bomburáčik či rodný dom slávnej slovenskej spisovateľky

27.07.2024 06:00

Kraj bohatý nielen na krásnu prírodu, ale aj rôzne atrakcie, ponúka tiež hviezdne divadlo pod Chramošským viaduktom s romantickým piknikom pod rúškom noci.