Založ si blog

Prečo smeráci Fico, Pellegríni, Kaliňák nezaútočia s pravdivou informáciou do . . . .

….. všetkých opozičných poslancov, do vlády, do parlamentu a do prezidentky , ale aj do Ústavného súdu a nezavolajú z okien (pred vlastnou popravou), pochybili sme , lebo sme boli tak skorumpovaní túžbou po moci a po peniazoch, že sme súhlasili podľa programu udržateľného rozvoja s výmenou koaličných strán za opozičné strany, aby sa zachoval tento prehnitý systém a tak sme neskontrolovali zamestnancov parlamentného inštitútu, ktorý kontroluje každé kancelárie ministerstiev a riadiacich predstaviteľov štátu, a preto sme ani nezbadali, či nechceli vidieť, kto podplatil a koho na ministerstve vnútra, aby nevidel, že všetci okrem strany Smer porušujú zákon o politických stranách a nemôžu ísť k parlamentným , ale ani k žiadnym iným voľbám a mali by byť tieto strany zrušené, prečo sme tak ako strana Smer neurobili?

Lebo tiež sme boli ako strana, ktorá bola jediná na Slovensku, čo tento zákon spĺňa, vyzvaná neplatne zvoleným prezidentom Kiskom , na zostavenie vlády, a tak sme to pri súčasnej chamtivosti vydržali tajiť.

Niet divu, že dnes aj advokáti a sudcovia, univerzity práva a právnici taja, čo je skutočný problém a nepovedia tieto príčiny, ale špekulatívne ponúkajú len vymenované následky, aby sa mediálne zviditeľňovali a v týchto podvodoch pokračovali ďalej, nech sa deje, čo sa má stať!

Prečo sa 5000 blogerov nespojí, keď všetci vedia ako systém zmeniť, položiť, aby svoju nespokojnosť napravili? Možno nie sú nespokojní.

Veľké prekvapenie. . . . . . . . . . . . . . . . . .

Srdce Európy a pýcha sveta – Slovensko

Článok s obsahom pre inteligentných občanov 5. diel

Článok s obsahom pre inteligentných občanov 4. diel

„TAK UŽ DOSŤ“

 

 

TV IOÚP – YouTube

Vážení politici! Vás dokážu už len dve veci uspokojiť.

24.03.2024

Všetky možné hádky sa mediálne dozvedáme, ale to najdôležitejšie, ako konečne zabezpečiť a naplniť potreby občanov, nie! Kto má viac viny na svojich pleciach? Média alebo kandidáti? Vážení politici! Vás dokážu už len dve veci uspokojiť. A to buď, že to už máte za sebou alebo, ak na to ešte len čakáte! No a čo mám na mysli? Obnovenie trestu smrti ! , , Čierny [...]

Média ! Nebojte sa priznať svoje zločiny! Píšte o nich a všetko sa dá zmeniť a napraviť!

19.03.2024

Lož má krátke nohy! Dovtedy sa chodí s krčahom po vodu, kým sa nerozbije! Napokon, nie nadarmo sa vraví: Judikát Jtk 20/2010 – Poľahčujúca okolnosť (§ 36 písm. l/ Tr. zák.) – priznanie sa obvineného k spáchaniu trestného činu a úprimna ľútosť. ,, Priznanie a oľutovanie spáchania skutku sa považuje za poľahčujúcu okolnosť. Pred tým ako podáte trestné [...]

Bublinková väznica !

14.03.2024

Drahí príbuzní, deti, vnúčatá, kolegovia a priatelia! Blíži sa deň, keď uplynie päť rokov od vtedy, ako nás tu spoločne, aj keď oddelene uväznili. Síce na seba vidíme naľavo, napravo, hore, dole, vpredu aj vzadu, ale nemôžme sa rozprávať a počuť. Tak vám tento list v nedeľu prečítajú megafónom, ako každému, kto chce využiť možnosť eutanázie do päť rokov po [...]

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54, aktualizované: 13:58

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.