Založ si blog

Povedal som synovi, Slovensko môže byť do 100 dní bohatšie o37 tisíc násobok hodnoty majetku Bill Gatesa

Odpoveď bola ,, Tak sem s tým“, ale ja som mu povedal: ,,veď ja som to prezradil  Slovensku,  už pred  ôsmimi rokmi, stačí si prečítať len moje články“.

A tu sme pri najspoločnejšom probléme. Naše deti idú s dobou a veria reklame, klamlivým médiám , ktoré sú skorumpované, ale hlavné je to, že v každej rodine je slobodne zmýšľajúci občan, ktorého rodina, zásahom americizmu menej rešpektuje názory skúsených a starších členov rodiny alebo odborné vysvetlenie konzervatívnejších príbuzných.

Bill Gates má priznaný majetok vo výške 137 miliárd, ale my z IOUP a UŠS ponúkame majetok vo výške 5 miliónov miliárd , a to v reálnom čase a v reálnej hodnote.

Hlupáci nepochopia, kedy, ako a kde, si môžu užiť okamžitú premenu na dôstojný život alebo pochopiť , prečo sa môže mať občan Slovenska za 100 dní lepšie ako demokratický názor na štát od Harabina, Fica, Mazureka, ale aj hocikoho iného, ktorý len povrchne posudzuje situáciu na Slovensku a nevie prezradiť reálne riešenie!

 

Dvaja ľudia na svete majú majetok vyšší ako sto miliárd dolárov – Ľudia – Ekonomika – Pravda.sk

Čo prinesie pre Slovensko vlastný jackpot? 5. 000. 000. 000. 000. 000 – pomoc – Blog.Pravda.sk

Vážení politici! Vás dokážu už len dve veci uspokojiť.

24.03.2024

Všetky možné hádky sa mediálne dozvedáme, ale to najdôležitejšie, ako konečne zabezpečiť a naplniť potreby občanov, nie! Kto má viac viny na svojich pleciach? Média alebo kandidáti? Vážení politici! Vás dokážu už len dve veci uspokojiť. A to buď, že to už máte za sebou alebo, ak na to ešte len čakáte! No a čo mám na mysli? Obnovenie trestu smrti ! , , Čierny [...]

Média ! Nebojte sa priznať svoje zločiny! Píšte o nich a všetko sa dá zmeniť a napraviť!

19.03.2024

Lož má krátke nohy! Dovtedy sa chodí s krčahom po vodu, kým sa nerozbije! Napokon, nie nadarmo sa vraví: Judikát Jtk 20/2010 – Poľahčujúca okolnosť (§ 36 písm. l/ Tr. zák.) – priznanie sa obvineného k spáchaniu trestného činu a úprimna ľútosť. ,, Priznanie a oľutovanie spáchania skutku sa považuje za poľahčujúcu okolnosť. Pred tým ako podáte trestné [...]

Bublinková väznica !

14.03.2024

Drahí príbuzní, deti, vnúčatá, kolegovia a priatelia! Blíži sa deň, keď uplynie päť rokov od vtedy, ako nás tu spoločne, aj keď oddelene uväznili. Síce na seba vidíme naľavo, napravo, hore, dole, vpredu aj vzadu, ale nemôžme sa rozprávať a počuť. Tak vám tento list v nedeľu prečítajú megafónom, ako každému, kto chce využiť možnosť eutanázie do päť rokov po [...]

FTX Bankman Fried

Súd poslal zakladateľa kryptomenovej burzy FTX na 25 rokov do väzenia

28.03.2024 17:13

Pred kolapsom v novembri 2022 bola druhou najväčšou kryptomenovou burzou na svete.

Crocus, Moskva, Rusko, teroristický útok

Teroristický útok si objednali Ukrajinci máme dôkaz, tvrdí Moskva. Nezmysel, opakovane sme vás varovali, reaguje USA

28.03.2024 16:36, aktualizované: 16:48

Za útok v koncertnej sieni v Krasnogorsku na predmestí Moskvy je zodpovedný výlučne Islamský štát, vyhlásil bezpečnostný hovorca Bieleho domu John Kirby.

Tomáš Drucker

Ministerstvo školstva: Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

28.03.2024 16:17

Ako priblížili z rezortu, podľa navrhovaných úprav má VŠ povinnosť prihliadať na ich potreby, najmä pri tvorbe študijných plánov.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.