Založ si blog

Morálne dno tvoria naše médiá a politici, ostatní sú obeťami ich , , demokratických“ zločinov

Občania sú na občanov veľmi zlí! Aj maličkosť dokáže okamžite vyvolať konflikt, a to aj medzi najbližšími príbuznými. Všetci sú veľmi podráždení.

Je to možno preto, že vidia do niektorých politických prehmatov, ktoré nám ponúkajú médiá, ale len tie, ktoré nám ukážu. Potom nám ponúknu plno divadelných predstavení o spravodlivosti a nakoniec dejstvo uzatvoria dlhodobým mlčaním. Skôr ignoráciou občanov a ignoráciou občianskych potrieb a záujmov.

Takto sa otvoria kauzy a počas toho prezradí, kto mal aký majetok, kto s kým mal dohodnutý biznis alebo sexuálnu aférku, ale prečo konkrétneho človeka nedokážu riadne vyšetriť, odsúdiť a následne uväzniť ?

Informovalo sa v klamlivých médiách, že poslušný pes z neplatnej politickej strany a podvodne zloženej vládnej koalície, prebral zodpovednosť za kulaka z Trnavy? – pomoc – Blog.Pravda.sk

 

Občianska neposlušnosť alebo následná kriminalita vychádza zo záujmu pre občana niečo urobiť, aby bol spokojný a neprotestoval. Korupciou sú takýto občania spokojní, ale iba ako určité kruhy tvrdia – naši.

Bude SAV uznaná za najdokonalejšiu na svete alebo za najskorumpovanejšiu počas vlády Matoviča? – pomoc – Blog.Pravda.sk

Korupcia vyhovuje všetkým. Myslia si, že zaistia budúcnosť svojim deťom, ale do kedy? Nie je lepšie zabezpečiť dôstojný život aj sebe a aj deťom ? Následky, ktoré vznikajú vplyvom neľudských skupín, vytvárajú medzi ľuďmi obrovskú nemorálnosť! Neľudské skupiny spomínam v nadpise článku. Ich vplyv na tvorbu ľudského blaha alebo naplnenie ľudských potrieb a dôstojného života, vytvára skôr morálne bahno a nie slušný život.

Igor Matovič vymyslel „bombu“ a novinári sa zhŕkli ako sliepky okolo neho – zivot okolo nas – Blog.Pravda.sk

Odstránenie príčiny  treba urobiť len s ľuďmi, ale sú ešte medzi nami ľudia?

Najcennejšie sú informácie , ale pre slovenské médiá sú to skôr dezinformácie a klamstvá – pomoc – Blog.Pravda.sk

 

Niekedy nepomôže ani vzdelanie, keď človek nechce vymyslieť nič lepšie, len zdieranie – pomoc – Blog.Pravda.sk

 

O nájomných bytoch, podľa tohto programu Inštitútu Ochrany Ústavných Práv!

07.05.2024

Len hlupák, by to nechcel! Kto si prizná , že je hlupák? Prečo štrngali občania v roku 1989 na námestiach? Kto sa ešte nemá tak, ako očakával? Prečo? Zabudli vari na nich naši politici alebo politici v Európskej únií? No, je to jednoduché. Provokatéri a rôzni trollovia môžu hneď začať kritizovať a špiniť autora blogu. Normálni občania, ktorí túžia konečne po [...]

Pán Fico! Urobte to takto . . .

06.05.2024

….a ľudia Vás budú nosiť na rukách, ale Danka budete musieť poslať do riti! Prečo s Dankom do riti? ( Za A: Pretože nemal odvahu sa osobne stretnúť s IOUP a poslal za seba, ako náhradu – Machalu. Za B: Bál sa ma dať na kandidátku SNS. Za C: Keby Ondrej Huliak nebol pyšný, bol by prediskutoval s IOUP , prečo má ísť do volieb samostatne s Národnou koalíciou , Tak [...]

Nedostatok zanikne, ale . . . . . . . . . . . . . .

01.05.2024

………………treba aj peňazokazcov a infláciu zlikvidovať a to sa dá, ak aj korupciu odstránime ! https://www.jurajkarpis.com/2016/11/19/016-trump-vypredal-dlhopisy-stat-je-najlepsi-penazokazec-zle-peniaze-dobry-zivot/ [...]

SR Bratislava polícia UK zásah vyhrážky preverovanie BAX

Riaditeľ o bombových hrozbách: budovu sme vypratali do 10 minút. Podľa bezpečnostného experta je útok “anomália ako hrom”

07.05.2024 21:31

Výpoveď riaditeľa školy v Beckove a predsedu Asociace bezpečná škola z Českej republiky.

čaputová

Čaputová vetovala novelu zákona o múzeách a galériách

07.05.2024 19:28, aktualizované: 19:40

Namieta, že ňou dochádza k zníženiu štandardov transparentnosti a odbornosti pri obsadzovaní funkcií.

France China

Riziko zrážky francúzskych sudov s čínskymi autami. Macron robí záchranára vývozcom koňaku

07.05.2024 18:55

Peking sa dlhší čas vyhráža, že uvalí vysoké clo na dovoz koňaku z Francúzska. Mohol byť šéf Elyzejského paláca spokojný po debate s čínskym lídrom?

Predseda KDH Milan Majerský

Smer sa pri téme zmien pohlavia pridal k progresívnej opozícii, tvrdí šéf KDH

07.05.2024 16:52

Majerský hovorí o „premárnenej šanci zabrzdiť pomýlené ideológie, ktorých obeťami sú najmä zraniteľné dospievajúce deti“.