Kto druhému jamu kope, sám . . .

Malé zamyslenie. Koľko distribútorov liečiv ponúka vakcíny? Kto ich kontroluje ? Načo máme protimonopolný úrad? Aby náhodou neprišiel na to, že nad všetkými je Svetová zdravotnícka organizácia?

Svetová zdravotnícka organizácia je medzinárodná organizácia systému Organizácie Spojených národov, vystupujúca ako koordinačné centrum v medzinárodnom verejnom zdraví.

Centrálu má v Ženeve vo Švajčiarsku. SZO bola založená OSN 7. apríla 1948. Súčasný generálny riaditeľ je doktor Tedros Adhanom.

WHO – Svetová zdravotnícka organizácia (uvzsr.sk)

…Dôsledkami Prvej svetovej vojny boli okrem iného aj nedostatok potravín a rozsiahla chrípková epidémia, emancipácia žien (začali pracovať tam, kde predtým mali monopol iba muži a čoskoro získali aj volebné právo). Vojnu financovali európske vlády z rozsiahlych pôžičiek. Tlačili stále viac papierových peňazí, čo viedlo k inflácii. Vznikol takisto Versailleský systém, ktorého garantom mala byť Spoločnosť národov….

Referaty.sk – Prvá svetová vojna – charakteristika (centrum.sk)

… Samozrejme, verejnosť nevie takmer nič o pozadí druhej svetovej vojny, najmä o tom, kto má najväčšiu zásluhu na jej financovaní a prípravách. Nie, to nebol Hitler a Nemecko. Bol to predovšetkým dobre známy Wall Street, ktorý taktiež financoval tzv. ruskú revolúciu, s ktorou ruský ľud nemal nič spoločného (prevažnú väčšinu raných boľševikov tvorili židia – Trockij, Zinoviev, Kamenev…). (A.C. Sutton: Wall Street and The Bolshevik Revolution.)

Nasleduje neuveriteľný príbeh o amerických finančníkoch, ktorí poskytli financie a materiál pre uskutočnenie druhej svetovej vojny, ktorá nebola ničím iným ako masakrom kresťanov, bratovražedným šialenstvom, a svojím výsledkom posilnila sionizmus….

Druhá svetová vojna: Kto ju financoval? Wall Street? – Matrix-2001 / Gaia (matrix-2001.cz)

Video:

https://youtu.be/DTaV63ccW1w

. . . a čipovať! – pomoc – Blog.Pravda.sk

Juraj Chlebik – YouTube

Vyhráme voľby do parlamentu aspoň s 53-mi % -mi ?

22.10.2024

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRVJT934K1d2qZwiGK6ZBiNiFL30k2zdDhdwlNBn6gV6at_8VckT5SuyYQ&s Sme v Inštitúte ochrany ústavných práv (ďalej IOUP) radi , že aj osobnosti ako Peter Staněk či Matúš Šutaj Eštok, čítali naše články s riešeniami a pokúšajú sa ich napodobniť a realizovať! https://www.facebook.com/LodniChodic/videos/414981251034508 [...]

Za jedno volebné obdobie sa vieme zbaviť štátneho dlhu a naplniť potreby občanov Slovenska a aj prisťahovalcov na Slovensku, a to všetko podľa vízie IOUP !

16.10.2024

Poniektorí čitatelia v debate reágujú asi len na nadpisy a nie na obsah článku a potom sa nedivím, že nerozumejú téme ako sú voľby do NRSR alebo ,,koho voliť, aby nás zas nesklamali?“ Vlády, ktoré tu doposiaľ boli, nevededeli naplniť štátnu pokladnicu a tá vláda, čo je teraz je na tom rovnako! Aj keď vyvinula snahu, že by jej to išlo, ale nevie konsolidovať tam, [...]

Komunisti v zálohe!

14.10.2024

Načo Vám je strana, keď nevidno žiadnu aktivitu ? Darujte nám ju a môžete sa aj Vy pridať! Vidíte ako tento systém nikomu nedovoľuje sa do parlamentu prebojovať s novovytvorenou politickou stratou lebo sa bojí, a aj všetci jeho obdivovatelia, že ho niekto položí na ,,lopatky“! My , tí aktívni voliči, občania, ktorí chcú, aby boli naplnené občianske potreby a všetci [...]

Magát

Mariána Magáta uznali za vinného z extrémizmu

23.10.2024 10:58

Pôvodne Mariána Magáta uznal ŠTS v januári za vinného zo spáchania 43 skutkov.

ČR Česko Počasie Záplavy Povodne situácia

Záplavy v Česku majú ďalšiu potvrdenú obeť, ide o mladú ženu

23.10.2024 10:41

Žena bola súčasťou posádky auta, ktoré v ten deň spadlo do rozbúrenej rieky Staříč pri obci Lipová-lázně.

SR Bratislava električková trať trávnik kosenie BAX

V ceste aj D1. Bratislava sníva o električkách na letisko, Chren pochybuje o ich vyťaženosti

23.10.2024 10:30

V rámci druhej etapy je navrhnuté predĺženie ružinovskej radiály po obchodné centrum na Ivanskej ceste a v rámci tretej etapy po letisko.

libanon

Blížia sa rakety. Izrael vyzval na evakuáciu mesta Súr v Libanone. Blinken žiada ukončenie vojny v Gaze

23.10.2024 09:49, aktualizované: 10:18

Každý, kto sa nachádza v blízkosti zariadení či bojovej techniky Hizballáhu, tým ohrozuje svoj život, uviedol hovorca armády.