Založ si blog

Slovenský intranet, bez vesmírnych družíc a satelitov?

Slovenská verzia :

https://youtu.be/j57XZwMjxi4

 

Elon Musk dá celému svetu vysokorýchlostný satelitný internet (teslamagazin.sk)

 

Pýtate sa v mailoch, ako sa stať členom IOUP alebo ÚŠS. Nenechávajte si našepkávať, ale rozhodnite sa samostatne. Základ je mať prečítané články, ktoré vysvetľujú myšlienky a potreby občanov, ale aj to ako zrealizovať, riešiť naše spoločné naplánované ciele. Všetko sa dozvedáte od koordinátorov a aj oni vám iste povedali, že tajné video môžete získať len na osobnom stretnutí a za akých podmienok.

 

Nebojte  sa šíriť na sociálnych sieťach videá a články, ale šírte aj obrázky hárku a prihlášky. Nevšímajte si útoky ,, neviem ich ani pomenovať, aby som nebol vulgárny – závistlivcov“ lebo aj oni túžia po zmene systému na Novú spoločnosť, ale neprišli ešte na to, ako to dosiahnuť. ( aj kritika, prečo sú veľké písmena na každom slove ? Lebo to tak na MVSr máme nahlásené a bije to každému neprajníkovi do očí .)

Všímajte si , že stále robia tie isté chyby! Zlučujú sa na námestiach a pomenovávajú situáciu, v ktorej žijeme, hlučnými prejavmi, aby ukázali svoju odvahu. No ak sa spýtate na riešenie a časový interval ,, Koľko to bude trvať a kedy sa toho dožijeme?“, nevedia odpovedať. Pre nich je dôležité dostať sa len k moci.

Poďme sa spolu báť, keď nevieme súdržne bojovať! – pomoc – Blog.Pravda.sk

Nebudem tu rozoberať ako, veď to je všetko v článkoch a vo videách. No a tí, čo ste sa už rozhodli, asi ste aj tajné video videli alebo len počuli, už postup viete. Želám nám všetkým veľa trpezlivosti a veľa nových a vytrvalo odvážnych členov do Únie Štátnej Starostlivosti.

Ešte toho nemáte dosť ? – pomoc – Blog.Pravda.sk

Slovenský intranet, bez vesmírnych družíc  a satelitov, myslíte, že sa to bude môcť zrealizovať a zabrániť 5G sieti?

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

zosuv svahu, klokočina, nitra

Na nitrianskom sídlisku Klokočina došlo k zosuvu svahu

23.04.2024 16:30

Podľa predbežných informácií bol zosuv spôsobený haváriou na vodovodnej prípojke alebo vodovodnom potrubí.

pellegrini

Pellegrini absolvoval fotenie na oficiálny portrét. Novinkou bude pozadie s vlajkou

23.04.2024 15:58

Zvolený prezident Peter Pellegrini chcel, aby z fotografie vyžarovala aj národná hrdosť. Vyzdvihol preto novinku.

nehoda tragická

Pri Šali došlo k tragickej nehode, čelnú zrážku áut neprežili traja ľudia

23.04.2024 15:29, aktualizované: 16:13

Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky vrátane dvoch pozemných ambulancií ZZS a záchranárskeho vrtuľníka.

Ana Estradová

V konzervatívnom Peru vykonali vôbec prvú eutanáziu. Ana Estradová trpela nevyliečiteľnou chorobou

23.04.2024 15:09

Ana Estradová bola niekoľko rokov pripútaná na lôžko. Súdny spor, v ktorom jej bolo priznané právo podstúpiť eutanáziu, viedla a vyhrala za pomoci ombudsmana pre ľudské práva.