Založ si blog

Chce ovládať spoločnosť, rozdeľte ju do skupín a poštvete proti sebe. . . . . . . . . . . . . .

….rodičov a deti. Áno, najrizikovejšia skupina. Čím je človek starší, mal by byť múdrejší, ale na Slovensku ? Systém pozná už mentalitu slovenského seniora- dôchodcu, ale za to, istého , priam 100%-ného voliča. Vždy je istota, že ak mu prihrá pri (napríklad voľbách) KRITICKOM stave štátu, dajaké to pero, zapaľovač, nálepku, igelitku, kilo mrkvy alebo tričko, párok s horčicou, tak pôjde voliť hocikoho. Predstavte si, že vám uviažu na Úrad vlády vola a povedia ,,toto je váš premiér!“! Ako si poradíte, keď jeho reči nerozumiete a on nerozumie vašej?

Dôchodcovia dostali očakávané 13.dôchodky, ale nie všetci sú spokojní. Ale ich mentalita im napovie : lepší vrabec v hrsti ako holub na streche.

Mikulášsky balíček s neznámym vetrom

Problém je inde. Obchodníci stratili počas pandémie tržby a teda aj zisk, nuž zdvihnú ceny. Korporácie získavajú svojimi ponukami mladú krv, mladú generáciu. Najideálnejší spôsob je moderné technológie a elektronizácia. Tu nastáva falošné puto medzi rodičom a starším rodičom a deťmi. Dôchodcovia sú veľmi dobrí na to, aby mohli svojim istým dôchodkom pomáhať deťom svojich detí a tak nastáva obdobie splácania pôžičiek, úverov, hypoték. Potom vznikajú rôzne hádky a nakoniec boj o dedičstvo. Tu kresťan nepozná kresťana a zrak sa zameriava len na mamonu.

Tento nasledujúci rok , to bude o veľkej falošnosti. Vôl potrebuje väčšiu maštaľ a tak naučí všetkých na sladké rožky…

Posledná vôľa zanikne a dedičstvo si budete musieť zaslúžiť !

Video:

Sprisahanci Chlebíkovi – už ste získali 10. 000 podpisov na registráciu vašej novej politickej strany?

Video:

Akcia na doručiteľa

video:

, , Čierny týždeň“ alebo už viete, prečo to má byť inak?

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy!

11.04.2024

Pri referende o vstupe do európskej únie, si občania Slovenska mysleli, že sa budeme rovnať, a to hlavne platovo, ako v Nemecku! Ako ste si stačili všimnúť, digitalizácií sa nevyhneme, ale o všetkom môžeme rozhodovať my občania – voliči, a preto, by ste sa mali oboznámiť s našími reformami lebo inak naletíte na tie reformy, čo nám pripravili skorumpovaní politici [...]

čečenci

Čečensko a Dagestan na nože. Opitého ministra zatkli, Kadyrov poslal elitné komando

19.04.2024 09:23

Pre ministra si na hranice prišlo 14 áut. Jednotka Achmat, známa aj ako kadyrovci, sa pracovníkom dagestanského ministerstva vnútra vyhrážali sa zabitím.

ukrajina

Hrozivý scenár CIA: Ukrajina môže vojnu s Ruskom prehrať už tento rok

19.04.2024 07:50

Bill Burns tiež na príklade ilustroval, ako veľmi ukrajinským silám chýba munícia.

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.