Načo nám je Inštitút Ochrany Ústavných Práv? (ďalej len IOÚP)

22. novembra 2020, volajte112, Nezaradené

Veľa ľudí ešte o ňom nevie. Poniektorí si povedia, zas dáka zbytočná organizácia darmožráčov. Prečo tak kruto? Lebo občan je nespokojný a jeho potreby sú štátnou riadiacou aparatúrou zanedbávané. Občan je diskriminovaný. Ale , stále túži pracovať a mať za prácu dostatočný príjem.

Kto alebo, čo je to IOÚP? To si rýchlo zistíte v článku ,,List od davu ľudí k davu“ a pochopíte na čo nám je IOÚP.

List od davu ľudí k davu ( ľudí)

Načo nám je, to už asi viete. Ale načo nám bude? Najskôr si prečítajte článok ,,Organizačná štruktúra ,,Nového štátu“ podľa národného programu“.

Organizačná štruktúra , , Nového štátu“ podľa národného programu

Ak sa teda stane to, čo ste si prečítali, tak občania, keď že sú naučení stále pracovať a aj keby sa mali dobre, tak práca im bude chýbať, dostanú sa do dôchodku už dosiahnutím veku 55 rokov. Ich skúsenosti a odbornosť je vzácnosťou pre budúce pokolenie, a preto do dovŕšenia 75.roku života, budú mať čestné miesto v Inštitúte Ochrany Ústavných Práv, aby dozerali a kontrolovali činnosť Úradu Štátnej Starostlivosti.

Zároveň aj IOÚP bude kontrolované občanmi, pretože cez IOÚP sa všetky pripomienky a návrhy, ale aj nedostatky budú okamžite posúvať na vypracovanie a realizovanie v prospech občanov. Teda IOÚP je dozor nad vybudovanou Novou spoločnosťou, aby sa nič nepokazilo a nikto dôstojný život občanov nenarušil. Toto opatrenie bude stabilne chrániť Ústavu SR a Novej spoločnosti, aby sme nedopadli ako dnes, keď ľudia počas Nežnej revolúcie mali vlastné predstavy o živote a dnes musia svoj názor riešiť len protestmi, pretože ich Úradnícka vláda ignoruje!

Vstupom do EU sme prišli o vlastné riadenie nad krajinou, lebo nehospodárnosť vládou dosadených štátnych predstaviteľov na rôzne pozície, nám vytvorila obrovskú korupciu a rodinkárstvo. Nadmerné prijímanie zákonov v parlamente vytvára na všetkých orgánoch štátu a vo všetkých štruktúrach riadenia obrovský chaos. Tam sa nestačia zákony ešte naučiť používať v praxi a už prichádzajú nové. Každý v danom úrade, orgáne riadenia a inde , napríklad na súdoch, si ich vysvetľuje po svojom – ľubovoľne čím je ich použitie  v praxi nereálne a viac škodí ako občanom pomáha. Veľa takýchto zákonov a nariadení nemá zabezpečenú kontrolu rovnakého aplikovania v praxi, kontrolu a postih alebo nápravu za porušenie konkrétneho zákona, nariadenia. Toto spomaľuje aj činnosť úradníkov, aby robili svoju prácu a nie len študovali ( ak to vôbec robia alebo ich to niekto školí) zákony. Potom sú dlhé termíny na vybavovanie a tie si úradníci ešte predlžujú rôznymi fintami , ktoré použijú na občanoch.

Napríklad:

Doplňte údaj, ktorý ani nie je treba alebo chýba vám vyjadrenie iného úradu, ktorý tiež nie je potrebný alebo nemohli sme pracovať pre Covid a podobne.

Chcete vedieť viac ? Spolupracujte ! Aj dobre mierená otázka na organizátorov protestov je spolupráca.

Hurááááááááááá na protesty , ale . .. .. .. .. .. .. .

O akej spravodlivosti to rozprávajú na MSSr ?

Kedy sa konečne klamlivé média zamerajú na to, že podvodník a klamár Matovič, Záborská a Budaj oklamali pri voľbách voličov? ? ?

Povinná ochrana , , dôstojného života“ pre každého občana žijúceho na Slovensku

Mária Ritomská
Vážení občania, radi by sme Vás dňa 25. 11. 2020 privítali v Bratislave na 6.medzinárodnej konferencií Politika ma (ne)zaujíma. Ale nakoľko stále platia obmedzenia pre pandémiu, realizujeme 6. medzinárodnú konferenciu on-line. Je naším cieľom vydať Zborník o 6.medzinárodnej konferencie, ktorý bude uložený v našich knižniciach v súlade so zákonom. Ďakujeme za Vaše príspevky a najmä si ceníme príspevky našich zahraničných spolupracovníkov. Krásnu nedeľu všetkým občanom želá Inštitút ochrany ústavných práv.