Založ si blog

Ako sa dá naletieť ?

Dnes , si veľa ľudí chcelo pripomenúť 17.november z roku 1989, ale aj keď to na niektorých miestach vyzeralo , že je to skôr o tom, kto viac ľudí z davu ovplyvní a preberie na svoju stranu. Na svoju tému. Na svoje sľuby. Viete ako teraz trpia média, pokiaľ vám prinesú v spravodajstve to, čomu chcú, aby ste uverili?

video zbili poslanca NRSR:

https://www.facebook.com/www.kulturblog.sk/videos/1012495649234934

Video s Ficom:

https://www.facebook.com/pravdadennik/videos/382738046179243

Video aktivisti:

https://www.facebook.com/igor.jurecka/videos/3615573375170513/

video Slobodné Slovensko:

https://www.facebook.com/110562357535877/videos/376385073793194

video z ČR:

https://www.facebook.com/vratislav.sery.35/videos/385967665902515

video Pravda:

https://www.facebook.com/watch/live/?v=364851657908230&ref=notif&notif_id=1605627000267438&notif_t=live_video_explicit

 

https://www.facebook.com/pravdadennik/videos/742880786650626

 

https://www.facebook.com/pravdadennik/videos/860965124712414

pred palácom Vlasť:

https://www.facebook.com/juraj.krajcik.7505/videos/213871016777190

Ako sa mieša politika po 17. novembri alebo  v „blate“  je ťažké žiť

 

My , ktorí na blogoch píšeme o tom, ako je to možné , ale aj prečo to bude nemožné, sme zatiaľ iba terčom posmechu. No ale niet sa čomu diviť. Stačilo sledovať komentáre občanov, ktorí si ponadávali a vzájomne sa pourážali, ale napriek tomu, práve oni pri ďalších parlamentných voľbách rozhodnú. Buď naletia médiám alebo novovzniknutým politickým stranám, ktoré ,,objavili  Ameriku“ a nepripustia iný názor. Ale možno, aby nevyšli z cviku si zvolia niekoho, o kom vedia, že ich bude poctivo klamať, veď sa im už dnes ospravedlnil verejne. Pripadá mi to ako hádzať hrach na stenu alebo hádzať perly sviniam.

Jedno ma však teší. Nikdy, pokiaľ nebudete jednotní, ale to neznamená, že naletíte tým, čo ten systém stále udržujú, nedokážete vybudovať pre seba občania slobodu a naplnenie životných potrieb, aby ste mohli dôstojne žiť.

 

Matovičova vláda uvažuje o retribučnom zákone ?

 

 

, , Priznaj sa a buď chlap! „

Víťazstvo treba pripraviť!

, , Čierny týždeň“ alebo už viete, prečo to má byť inak?

, , Príde čas, keď pravda vyjde najavo a všetko skryté, bude odhalené“

Od desiatich k piatim

VÝZVA KOMUNISTOV K 17. NOVEMBRU !
V časoch novembrových udalostí v roku 1989 a krátko po nich, čestní, vzdelaní a oddaní komunisti upozorňovali a zároveň varovali občiansku verejnosť, kam bude smerovať poprevratový vývoj. Napriek tomu, že drvivá väčšina občanov Československa videla v novembri 1989 šancu na vylepšenie socializmu došlo k jeho likvidácií a k obnove kapitalizmu. Dnes už hádam len málo kto o týchto komunistických varovaniach pochybuje.
My, si veľmi dobre uvedomujeme a pri každej možnej príležitosti to zdôrazňujeme, že výsledkom novembra 1989 je krajina s rozkradnutým národným hospodárstvom a so zdevastovaným poľnohospodárstvom. Stratili sme svoju potravinovú sebestačnosť a bezpečnosť. Z obyvateľov Slovenska sa stali novodobí otroci v nadnárodných spoločnostiach, ktorí produkujú hodnoty, ktoré sú z našej vlasti vyciciavané. Realitou dnešných dní je stále nezamestnanosť, nízke mzdy, nízke starobné dôchodky, rastúce ceny tovarov a služieb a vôbec spôsob života založený na dlhoch a zbytočnom konzume. Zdravotníctvo, školstvo i naša kultúra sú dlhodobo na kolenách. Súčasťou fungovania spoločnosti sa stala veľká systémová korupcia a klientelizmus. Realitou dnešných dní sú aj obrovské a nesplatiteľné dlhy. Stali sme sa súčasťou Európskej únie, ktorá nie je ničím iným, ako nástrojom nadnárodných korporácií a oligarchických elít na sofistikované ovládanie národov Európy. Stali sme sa súčasťou organizácie NATO, ktorej zločinecká podstata je evidentná. Stratili sme svoju národnú a štátnu suverenitu a vývoj u nás je priamo ovplyvňovaný zo zahraničia.
Zodpovednosť za tento stav celej našej vlasti nesú všetky politické subjekty, ktoré za 31 rokov participovali na vládnutí. Niektoré sú priamo zodpovedné za devastáciu a rozkrádanie krajiny, iné za to, že udržiavali, či konzervovali tento privatizačný model kapitalizmu a nepristúpili k zásadným zmenám, ktoré by postupne viedli k náprave tohto stavu. Ukázalo sa taktiež, že skutočná sociálna politika realizovaná len prostredníctvom sociálnych balíčkov je neudržateľná a pominuteľná. Výsledkom parlamentných volieb 29. februára tohto roku je protiľudová a najagresívnejšia vláda. Je to vláda, ktorá nerešpektuje Ústavu Slovenskej republiky, ani zákony SR. Hrubým spôsobom zasahuje do našich základných občianskych práv. Je však poľutovania hodné, že táto vláda vzišla z demokratických volieb a zvolila si ju väčšina občanov. Mnohí si to už uvedomujú a posledné mesiace im potvrdzujú ako sa mýlili. Vláda SR, v zápas s ochorením Covid 19 používa formy a metódy, ktoré sú v rozpore so zdravým rozumom. Je to vláda, ktorá spustila demontáž už dosť oklieštených sociálnych štandardov. Je to vláda, ktorá vedie priamy útok na povojnovú generáciu, dôchodcov, antifašistických bojovníkov i ochrancov zamestnancov – odbory.
Priatelia,
dnes, rovnako, ako v slávnych povstaleckých dňoch v rokoch 1944 je potrebné zjednotenie všetkých vlasteneckých, sociálne a antifašisticky zmýšľajúcich ľudí na Slovensku! Musíme vytvoriť hnutie odporu proti súčasnej vláde, proti neoliberálnemu systému, proti diktátu EÚ a NATO.
PODPORTE PROTIVLÁDNU DEMONŠTRÁCIU,
17. NOVEMBRA 2020 V BRATISLAVE,
NA HODŽOVOM NÁMESTÍ OD 16. 00 HOD.
ZACHOVAJTE PRI TOM VŠETKY BEZPEČNOSTNÉ OPATRENIA! NEPODĽAHNITE PROVOKÁCIÁM, ANI ANARCHISTICKÝM, ČI VANDALISTICKÝM TENDENCIÁM !
https://volajte112.blog.pravda.sk/2020/04/30/o-akej-spravodlivosti-to-rozpravaju-na-mssr/

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

kočner, kuciak

Pojednávanie v kauzách Donovaly a Báč zrušili, obžalovaným je aj Kočner

25.04.2024 14:27

Kauzy sa týkajú páchania ekonomickej trestnej činnosti.

Radek Sikorski

Chceme byť jednou z krajín, ktoré určujú smerovanie EÚ, znie z Poľska. Sikorski poslal ostré slová Moskve

25.04.2024 14:27

Poľské ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že Sikorského vízia je úzko prepojená s víziou francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona.

remišová

Remišová: Konanie premiéra vykazuje známky zastrašovania súdnej moci

25.04.2024 13:50

Remišová to uviedla v reakcii na utorkovú kontrolu rezortu spravodlivosti na najvyššom súde.

SR súdy Kuffovci napadnutie farmár POX

Pojednávanie s Kuffovcami bude pokračovať v júli

25.04.2024 13:18

Súdny proces pokračoval výpoveďou ďalšej svedkyne.