Založ si blog

Odluka Cirkví a Vatikánskej zmluvy.

Dr. Petr Hampl PhD, ďakujem za vyjadrenie vášho názoru. Ja si však myslím že Európa nie je kresťanská, možno katolícka… ktorá nastúpila na rímsku cestu uctievania Slnka, aj s jeho obradmi. (vianoce…) Ježiš hovoril „hovorte každý pravdu so svojim blížnym“. Keď sa zdrojom zisku stáva špekulácia a podvod už nehovoríme „pravdu…“ nie sme kresťania. Diabol je otec klamstva a podvodu, a prichádza aby lúpil. To je iný duchovný princíp. Jeden pochádza od Otca pravdy, ktorí dáva život a rast, druhý od otca diabla ktorí ho ničí lúpi a spôsobuje úpadok. Svojim uvažovaním dávame priestor jednému alebo druhému. Sám si odpovedzte ktorému sme spravili priestor.

S pozdravom Marián Nikel.

 

Video:

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Pondelok 7. októbra 2019

Druhá vlna Matovičovej drezúry úradníckeho koňa

Slovensko si nedáme?

Karol Dučák

  1. septembra o 9:34·

,,Mám informácie, že niekto vymazal môj status. Takže začíname znovu: Včera som dostal dôchodok. Všeho všudy 351,- eur! A ešte dostanem z Rakúska niečo vyše 90,- eur, pretože som tam odrobil vyše 10 rokov. Na účte mám niečo vyše 900,- eur! To sú moje celoživotné úspory! Celoživotné úspory 67-ročného dôchodcu, ktorý pracoval celý život pre túto spoločnosť!

Keď sa potom dozviem, že vláda bezohľadných diletantov nám zobrala 13. dôchodok v plnej výške a berie nám aj žobrácku palicu, mám 100 chutí zobrať pušku a vystrieľať to tam. A ešte sa ten plemenný býk Kollár v telke vyhovára na Fica! Áno, Fico to dal z vypočítavosti, ALE DAL!!! DAL!!! A keď raz Kollár a ten debilný premiér Matovič, ktorý dva roky flákal vysokú školu a potom nedokázal zosmoliť ani jednu pohnojenú diplomovku, raz sľúbili, že nebudú brať dôchodcom to, čo sme dostali od Ficovej vlády, tak si nemajú špiniť do svojich papulí, ale majú držať slovo!!! Na svoje tisícové platy za to, že si váľajú šunky, naši politici majú. Ten magor Matovič chce dať za vládny denník milióny eur!

Pamätáte sa? To bolo rečí nášho dnešného premiéra-plagiátora o vykrádaní našej špajzy pred voľbami! Vtedy šéf OĽaNO v nezriadenej túžbe po uchopení politickej moci využil každý argument, ktorý sa mu ponúkal, pričom sa vôbec nerobil násilie zisťovať, či je ten argument pravdivý alebo nie. Účel svätí prostriedky a aj klamstvo je dobré na odstavenie tých „zlých“. A bolože neúrekom tých Matovičových klamstiev!!! Spomínate si? Zastrájal sa, ten trnavský donkichot, ako zatočí s Pentou, ako priškrípne oligarchiu, ako nám, okradnutým Slovákom, vráti Počiatkovu vilu. A vraj bude dávať do Fondu vzájomnej pomoci svoju výplatu, kým neporazíme koronu! Zatiaľ tam dal len jednu za marec.

Typické pre Matoviča! Ešte len otvorí ústa a už klame! Pritom má milióny eur uliate v bankách na Cypre a ktoviekde ešte! Keby si radšej zo svojich peňazí zaplatil vyšetrenie u psychiatra!!!

Tak sa pozrite, akým rýchlym tempom vykráda špajzu vláda nášho premiéra Matoviča!

Dôchodcom vzala 280 miliónov. Bankám dala 380 miliónov. 10 miliónov chce dať Matovič na ten chorý projekt vládnych novín! Mimovládkám dala vláda 1 milión eur!

Minister zahraničných vecí Korčok chce dať 700 tisíc eur na podporu občianskej spoločnosti v Bielorusku. A to nehovorím o kauzách advokáta Miškoviča a iných špinavostiach tejto vlády! Ešte len zbieram materiály pre pripravovaný článok, takže tých faktov bašovania tejto vlády tam bude nepomerne viac.

Matovičova vláda rozhadzuje peniaze ako keby mala baňu na zlaté pruty. Na somariny má, ale keď má dať ľudu dôstojný život, vyhovára sa na koronavírus!

Som zvedavý, ako by Boris Kollár vydržiaval ten hárem svojich mileniek z môjho príjmu! A to som celý život pracoval, aby si banda všivavých politických parazitov užívala život. Že ma niekto zavrie za tie rozhorčené výlevy?! Nech! Mňa nezastavia! Budem burcovať národ, až kým sa konečne nepostaví na nohy! Už sa na to nemôžem pozerať, čo so Slovenskom urobila banda primitívov vo vláde a parlamente! Nech ma zavrú! Aspoň dostanem zdarma väzenskú stravu a pošlem z väzenia článok o situácii v našich väzniciach!“

Video:

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Piatok 11. septembra 2020

video alebo odpoveď:

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

súdne pojednávanie, Mikuláš Černák

Zvrat v prípade Černáka. V miestnosti bol len pár minút, rozhodovať o jeho prepustení sa dnes nebude

25.04.2024 08:00, aktualizované: 09:06

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.