Koniec uťahovania opaskov

24. augusta 2020, volajte112, Nezaradené

Už budeme mať na Slovensku všetkého dostatok. Základ je , aby sme ,,vykapali“ a potom sa podelili s prisťahovalcami. Všetci po inom ani netúžime, veď inak by sme si tú zostavu , čo sa učí riadiť krajinu ( alebo likvidovať?) nezvolili!

Video:

Matovičova vláda uvažuje XV. diel. necháme ľudí povinne zaočkovať a skapať ?

Programové vyhlásenie EU parlamentu , ktoré bolo dohodnuté v roku 2014 , sa začína plniť. Treba myslieť na Rómske problémy a detské ihriská. Znova dôkaz, že Vláda SR plní, to, čo bolo dohodnuté a opozícia neprizná, že to vie. Prečo útočiť do Vlády a do  asociálov, ako to robí pán poslanec Mazurek, keď treba vytvárať podmienky pre občanov, aby asociáli nevznikali?

Prečo sa nezamerajú na parlamentnú a vládnu nepoctivosť a nenašepkajú občanom : ,, Môže aj opozícia sedieť v parlamente?“

Kedy sa konečne klamlivé média zamerajú na to, že podvodník a klamár Matovič, Záborská a Budaj oklamali pri voľbách voličov? ? ?

Video:

Odkiaľ na všetko vziať peniaze a nezadlžiť štát?

11. bod . . Programové vyhlásenie Vlády podľa potrieb občanov

Viac riešení v 28 dieloch: „Matovičova vláda uvažuje? “

video:

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Nedeľa 9. augusta 2020

video:

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Sobota 25. júla 2020

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/560764-matovic-ako-bojovnik-proti-korupcii-vlastny-minister-heger-ho-zraza-k-zemi/?utm_source=pravda&utm_medium=mailing&utm_campaign=Denn%C3%BD+s%C3%BAhrn+v%C5%A1eobecn%C3%A9ho+spravodajstva

Pán minister hospodárstva Sulík, kopol ste „gól do vlastnej bránky“.

video: