Založ si blog

Atentát na Matoviča? Teraz pred voľbami ?

Nie je to tak dávno, čo pán Matovič plakal pred parlamentom a rozprával o tom, že sa mu niekto vyhráža a poslal mu náboje na výstrahu.
Dnes môžeme tieto náboje do strelnej zbrane, nahradiť článkami vo všetkých novinách. To už nie je ani tak predvolebný boj, ako skutočnosť, že jeho narcizmus je skutočný. Dokonca aj v parlamente si to všimli poslanci, a to nie len z koalície, ale aj z opozície.
Tak ako sa viedli reči, že sa asi musí niekde na psychiatrií liečiť a užívať antidepresíva, tak sa približujeme k pravdivej skutočnosti, že žurnalistický pretlak je na jeho ego veľmi dobrý.
Po voľbách to môže dopadnúť presne opačne a zdravotne to nemusí zvládnuť. Ak sa jeho zdravotný stav zhorší, práve preto, že : ľudia si povedia – ,,Kde sa pozriem, len Matovič ! “. Sklamanie podobné ako na ulici počujem od mladých ľudí o Kuciakovi.
Žeby to naozaj mali na svedomí média? To by potom tie atentáty mali niečo spoločné ?

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy!

11.04.2024

Pri referende o vstupe do európskej únie, si občania Slovenska mysleli, že sa budeme rovnať, a to hlavne platovo, ako v Nemecku! Ako ste si stačili všimnúť, digitalizácií sa nevyhneme, ale o všetkom môžeme rozhodovať my občania – voliči, a preto, by ste sa mali oboznámiť s našími reformami lebo inak naletíte na tie reformy, čo nám pripravili skorumpovaní politici [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.