Založ si blog

Holokaust na slovenských pracoviskách.

Máte už viac ako 40 rokov a podaktorí si aj viac pamätáte a možno mate aj bohaté pracovné skúsenosti. Odbornosťou možno spomaľujete pracovné tempo, lebo moderné, technicky náročné pracovné pomôcky, nie všetci dokonale viete rýchlo obsluhovať.

Ale nezaslúžite si dôstojný odchod z pracoviska ? Chcete mladým ľuďom zavadzať a kaziť im ich náladu,  image – imidž na pracovisku vašou účasťou alebo prítomnosťou ?

Všimli ste si, že niekedy ak sa ocitnete sám v spoločnosti ľudí s vekovou hranicou vašich dospievajúcich, či už čerstvo dospelých detí, že sa snažia rýchlo ukončiť rozhovor alebo sa vzdať vašej prítomnosti?

Najhoršie to je na pracoviskách, ak sa vedúcim, či nadriadeným stane v tejto vekovej hranici niekto, kto je vo veku vašich čerstvo dospelých detí. Bez riadnej praxe a vo vedúcej pozícií sa snaží riadiť zamestnancov spôsobom nadradenosti alebo zvýšeným tónom. Darmo máte odborné skúsenosti a prax. Stačí , aby bazíroval na modernizácií a väčšina z vás je v ohrození o pracovné miesto a pokles finančných odmien je na mesačnom poriadku. Potom nastáva len okamih, kedy urobíte menšiu chybu a ani sa nenazdáte, účelová výpoveď je na ceste. Koľkí z vás to už zažili? Koľkí z vás sa s niečím podobným stretávate  na vašom pracovisku?

https://jurajchlebik.blog.sme.sk/c/376678/cesta-k-uplnej-slobode-i-diel-s-ot.html

https://jurajchlebik.blog.sme.sk/c/376776/cesta-k-uplnej-slobode-ii-diel-s-ot.html

https://jurajchlebik.blog.sme.sk/c/376781/cesta-k-uplnej-slobode-iii-diel-s-ot.html

https://jurajchlebik.blog.sme.sk/c/376782/cesta-k-uplnej-slobode-iv-diel-s-ot.html

https://jurajchlebik.blog.sme.sk/c/376842/cesta-k-uplnej-slobode-v-diel-s-ot.html

https://slotik.blog.sme.sk/c/289107/Cesta-ku-slobode.html

https://jurajchlebik.blog.sme.sk/c/379137/dochodok-staroba-odpocinok-malo-by-sa-to-pomenovat-stastny-zivot-seniora.html

https://jurajchlebik.blog.sme.sk/c/472793/pohar-cisteho-vina.html

https://jurajchlebik.blog.sme.sk/c/471767/co-je-viac-sloboda-a-dostojny-zivot-pre-kazdeho-obcana-alebo-financny-prijem.html

https://jurajchlebik.blog.sme.sk/c/379196/materska-dovolenka.html

https://jurajchlebik.blog.sme.sk/c/379342/co-je-alternativna-predmanzelska-poradna.html

Ak ste sa stali už na pracovisku terčom, na doslova – vyhodenie z pracovného miesta, to už je načase ochrániť sa nie práceneschopnosťou, ale návštevou Inštitútu Ochrany Ústavných Práv. Lebo ako to už býva, Odborové organizácie majú vždy niekoho známeho z vedenia firmy, a tam väčšinou nepochodíte. Napíšte na ioup.riesenia@gmail.com a príďte vyrozprávať váš problém!

 

 

Poďte sa spájať a dokážeme napraviť veci, ktoré vás sklamú opäť v parlamentných voľbách!

 

 

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

PS organizuje ďalší protest, vláda podľa hnutia valcuje Slovensko po vzore autokratov

26.04.2024 13:30

Hlavnou témou protestu je boj proti ovládnutiu RTVS.

Andrej Danko, semafor

Polícia po viac ako troch mesiacoch zverejnila video z Dankovej nehody

26.04.2024 12:43, aktualizované: 13:04

Zábery pochádzajú z kamery električky. K dopravnej nehode lídra SNS došlo 11. januára v bratislavskej Dúbravke.