Založ si blog

Holokaust na slovenských pracoviskách.

Máte už viac ako 40 rokov a podaktorí si aj viac pamätáte a možno mate aj bohaté pracovné skúsenosti. Odbornosťou možno spomaľujete pracovné tempo, lebo moderné, technicky náročné pracovné pomôcky, nie všetci dokonale viete rýchlo obsluhovať.

Ale nezaslúžite si dôstojný odchod z pracoviska ? Chcete mladým ľuďom zavadzať a kaziť im ich náladu,  image – imidž na pracovisku vašou účasťou alebo prítomnosťou ?

Všimli ste si, že niekedy ak sa ocitnete sám v spoločnosti ľudí s vekovou hranicou vašich dospievajúcich, či už čerstvo dospelých detí, že sa snažia rýchlo ukončiť rozhovor alebo sa vzdať vašej prítomnosti?

Najhoršie to je na pracoviskách, ak sa vedúcim, či nadriadeným stane v tejto vekovej hranici niekto, kto je vo veku vašich čerstvo dospelých detí. Bez riadnej praxe a vo vedúcej pozícií sa snaží riadiť zamestnancov spôsobom nadradenosti alebo zvýšeným tónom. Darmo máte odborné skúsenosti a prax. Stačí , aby bazíroval na modernizácií a väčšina z vás je v ohrození o pracovné miesto a pokles finančných odmien je na mesačnom poriadku. Potom nastáva len okamih, kedy urobíte menšiu chybu a ani sa nenazdáte, účelová výpoveď je na ceste. Koľkí z vás to už zažili? Koľkí z vás sa s niečím podobným stretávate  na vašom pracovisku?

https://jurajchlebik.blog.sme.sk/c/376678/cesta-k-uplnej-slobode-i-diel-s-ot.html

https://jurajchlebik.blog.sme.sk/c/376776/cesta-k-uplnej-slobode-ii-diel-s-ot.html

https://jurajchlebik.blog.sme.sk/c/376781/cesta-k-uplnej-slobode-iii-diel-s-ot.html

https://jurajchlebik.blog.sme.sk/c/376782/cesta-k-uplnej-slobode-iv-diel-s-ot.html

https://jurajchlebik.blog.sme.sk/c/376842/cesta-k-uplnej-slobode-v-diel-s-ot.html

https://slotik.blog.sme.sk/c/289107/Cesta-ku-slobode.html

https://jurajchlebik.blog.sme.sk/c/379137/dochodok-staroba-odpocinok-malo-by-sa-to-pomenovat-stastny-zivot-seniora.html

https://jurajchlebik.blog.sme.sk/c/472793/pohar-cisteho-vina.html

https://jurajchlebik.blog.sme.sk/c/471767/co-je-viac-sloboda-a-dostojny-zivot-pre-kazdeho-obcana-alebo-financny-prijem.html

https://jurajchlebik.blog.sme.sk/c/379196/materska-dovolenka.html

https://jurajchlebik.blog.sme.sk/c/379342/co-je-alternativna-predmanzelska-poradna.html

Ak ste sa stali už na pracovisku terčom, na doslova – vyhodenie z pracovného miesta, to už je načase ochrániť sa nie práceneschopnosťou, ale návštevou Inštitútu Ochrany Ústavných Práv. Lebo ako to už býva, Odborové organizácie majú vždy niekoho známeho z vedenia firmy, a tam väčšinou nepochodíte. Napíšte na ioup.riesenia@gmail.com a príďte vyrozprávať váš problém!

 

 

Poďte sa spájať a dokážeme napraviť veci, ktoré vás sklamú opäť v parlamentných voľbách!

 

 

Okamžite vieme každému nariadeniu Eú vyhovieť, ale aj každého z Eú podráždiť, ak tomu nariadeniu okamžite vyhovieme!

02.07.2024

Prečo ide o okamžité nariadenia? Lebo stále , aj keď nám to v predvolebných kampaniach viacerí kandidáti sľubovali, nemáme zrušený ústavný článok, ktorý nás, občanov Slovenska, voličov Slovenska, udržiava v neslobode! Aké nariadenie prišlo z Eú, keď dnes šéfuje Slovensku Kaliňák a ako dlho bude trvať PN pána Fica ? Ako zachrániť tisícky policajných výpovedí ? [...]

Ako zachrániť tisícky policajných výpovedí ?

25.06.2024

Počas uplatňovania základných ľudských práv som zistil, že policajt aj keby chcel plniť policajnú prísahu, nemá odvahu sa vzoprieť rozkazu, aj keď vie, že občan má pravdu a je občan v práve. Preosejme políciu! Policajný sľub – prísaha: „Sľubujem vernosť Slovenskej republike. Budem čestný, statočný a disciplinovaný. Svoje sily a schopnosti vynaložím na to, aby [...]

Kedy príde z europarlamentu na Slovensko ďalšia hanblivá správa o spolupráci slovenských europoslancoch

11.06.2024

Bude spoločnou témou pre slovenských europoslancov okamžité odstránenie chudoby na Slovensku ? Spätná väzba – ( čo si občan myslí? ) – ja Ťa volím, Ty mi pomôž ! Koho nám novinári pošlú do Európskeho parlamentu?

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

Credit Suisse, UBS

Švajčiarske mesto Vernier zakázalo bilbordy, Zürich a Bern ho chcú nasledovať

27.07.2024 06:12

Nenápadné švajčiarske mesto Vernier s 38 000 obyvateľmi sa stalo prvou švajčiarskou obcou, ktorá vo svojich uliciach zakázala komerčnú reklamu.

Bomburáčik, Horehronie

Neviete kam na výlet? Horehronie ponúka letné hity. Zbojnícka strela, Bomburáčik či rodný dom slávnej slovenskej spisovateľky

27.07.2024 06:00

Kraj bohatý nielen na krásnu prírodu, ale aj rôzne atrakcie, ponúka tiež hviezdne divadlo pod Chramošským viaduktom s romantickým piknikom pod rúškom noci.

koláž, fotky, mReportér

Legendárna AC/DC v plnej paráde. Najväčší hit rozpálil 100-tisíc ľudí, pozrite si, ako to vyzeralo

27.07.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.