Založ si blog

, , Aký zisk môže priniesť Ústava? Alebo: pán premiér! , prečo sú odrazu na všetko peniaze ? „

Za posledných 35 rokov demokracie na Slovensku, sme ako občania preamerikanizovanej spoločnosti zistili, že najväčší problém je , a to pre každú vládu na Slovensku, vyplácať dôchodky! Takmer všetci už pochopili, čo je to renta, dividenda, dlhopis alebo zisk zo zisku.

Euro banknotes and coins in front of the national flag of Slovakia

Politici rozkradli a občania – voliči, tí to majú zaplatiť ?

Tí, čo sa najviac ,,stavajú na zadné“ a vyčítajú nám,že neboli kedysi banány, by si mali uvedomiť, že využívajú socialistické dividendy z dividend, a ani o tom nevedia! Prečo potom pribúdajú nové a nové dane, ktoré stále platíme ?

12 rokov píšeme , , Ficovi“ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Pán premiér ! Ak si chcete zachovať tento prehnitý druh kapitalizmu, prečo nezavediete,, Daň zo vzdelania“ ? ( charakter slovenských občanov, by sa rýchlo ponáhľal myslením až do jaskýň!)

Vážení študenti práva (a nielen Vy), dožijem sa. . . . . . . . . .

Príjem z dividend, ktorý sa považuje za kapitálový príjem a je vždy zdaniteľný (19 % sadbou dane). Príjem z predaja ETF. Tento príjem je oslobodený (nezdaňuje sa), pokiaľ od nákupu ETF po jeho predaj uplynul viac ako 1 rok.


Príklad : Prečo husle od vzácneho majstra výrobcu, sú , ak na nich hrá ešte odborník na hudbu či hudobný virtuóz, z roka na rok cennejšie ?

Matovičova vláda uvažuje ako XXIV. diel . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Niccoló Machiavelli?

 

Politici rozkradli a občania – voliči, tí to majú zaplatiť ?

18.09.2024

...,, ale kto dá výstrahu, aby sme žili podľa evanjelia ?“ Vypočítajte si podľa číselných údajov, ako nás zas chce vládna moc ošklbať – šetriť , aby naplnila štátnu pokladnicu, len preto, že nevedia urobiť kontrolu pochybných obchodných zmlúv ( s domácimi alebo zahraničnými obchodnými partnermi ) , hlavne z pochybnými investormi ( so zamestnávateľmi, [...]

Pre všetkých, čo vedia, ako by chceli, aby vyzeralo Slovensko!

08.09.2024

Drahí čitatelia, hlavne nadpisov. Prečo píšem tento článok? Hovorím: ,, vymením premiera , dokážem riadiť našu republiku !! “ alebo mi vybavíte dvojhodinové stretnutie s premierom , aby som sa dozvedel , prečo neodpovedá na listy a čoho sa tak bojí, keď ignoruje občanov Slovenska, hlavne keď je pri moci? A Vy, ktorí čítate moje články, mám pre Vás oznam. Nech [...]

12 rokov píšeme , , Ficovi“ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

01.09.2024

A tie jeho hovädá, čo mu radia, mu ešte poštu asi neodovzdali! Všetci v súčasnej koalícií už vedia kto je to IOUP ( Inštitút ochrany ústavných práv) . Aj Rudolf Huliak, ktorý sa do tej politickej bandy votrel ako posledný, vie o všetkých riešeniach , ktoré ak už prečítal, tak pochopil, že aby fungovala prevodová daň či ,, Daň z prevodu peňazí“, musí byť [...]

Matúš Šutaj Eštok, povodne

Šutaj Eštok: Rezort vybral dve nehnuteľnosti na bývanie ústavných činiteľov

20.09.2024 13:15

Nárok na štátom zabezpečené bývanie vznikol prezidentovi SR, predsedovi parlamentu a premiérovi po prijatí lex atentátu v súvislosti s atentátom na Roberta Fica.

USA voľby Harrisová Winfreyová podujatie Michigan

Harrisová v Michigane vystúpila na podujatí s Oprah Winfreyovou

20.09.2024 12:34

Samotná Winfreyová po uvedení Harrisovej povedala, že cíti "stupňujúcu sa nádej a radosť".

Izrael / Vojak / Armáda / Gaza /

Izrael vyšetruje incident, pri ktorom zhadzovali vojaci telá obetí zo strechy

20.09.2024 12:27

Izraelská armáda tvrdí, že došlo k prestrelke s ozbrojenými Palestínčanmi, ktorí sa nachádzali na streche domu.

trump

Donald Trump: Ak prehrám voľby, budú za to čiastočne zodpovední Židia

20.09.2024 12:06

Židia v Amerike sa vo voľbách zvyčajne prikláňajú k demokratom.