Prečo smeráci Fico, Pellegríni, Kaliňák nezaútočia s pravdivou informáciou do . . . .

15. mája 2021, volajte112, Nezaradené

….. všetkých opozičných poslancov, do vlády, do parlamentu a do prezidentky , ale aj do Ústavného súdu a nezavolajú z okien (pred vlastnou popravou), pochybili sme , lebo sme boli tak skorumpovaní túžbou po moci a po peniazoch, že sme súhlasili podľa programu udržateľného rozvoja s výmenou koaličných strán za opozičné strany, aby sa zachoval tento prehnitý systém a tak sme neskontrolovali zamestnancov parlamentného inštitútu, ktorý kontroluje každé kancelárie ministerstiev a riadiacich predstaviteľov štátu, a preto sme ani nezbadali, či nechceli vidieť, kto podplatil a koho na ministerstve vnútra, aby nevidel, že všetci okrem strany Smer porušujú zákon o politických stranách a nemôžu ísť k parlamentným , ale ani k žiadnym iným voľbám a mali by byť tieto strany zrušené, prečo sme tak ako strana Smer neurobili?

Lebo tiež sme boli ako strana, ktorá bola jediná na Slovensku, čo tento zákon spĺňa, vyzvaná neplatne zvoleným prezidentom Kiskom , na zostavenie vlády, a tak sme to pri súčasnej chamtivosti vydržali tajiť.

Niet divu, že dnes aj advokáti a sudcovia, univerzity práva a právnici taja, čo je skutočný problém a nepovedia tieto príčiny, ale špekulatívne ponúkajú len vymenované následky, aby sa mediálne zviditeľňovali a v týchto podvodoch pokračovali ďalej, nech sa deje, čo sa má stať!

Prečo sa 5000 blogerov nespojí, keď všetci vedia ako systém zmeniť, položiť, aby svoju nespokojnosť napravili? Možno nie sú nespokojní.

Veľké prekvapenie. . . . . . . . . . . . . . . . . .

Srdce Európy a pýcha sveta – Slovensko

Článok s obsahom pre inteligentných občanov 5. diel

Článok s obsahom pre inteligentných občanov 4. diel

„TAK UŽ DOSŤ“

 

 

TV IOÚP – YouTube