Najcennejšie sú informácie , ale pre slovenské médiá sú to skôr dezinformácie a klamstvá

1. apríla 2021, volajte112, Nezaradené

Občanov zaujíma, kedy budú odhalení mafiáni z najvyšších štátnych funkcií a z mediálnych kruhov, ale aj to, kto z lobistov a vyšetrovateľov s voľnými rukami má s nimi kontakt a hlavne , kedy budú potrestaní! Zatiaľ počas odhalenia najzavážnejších zločinov na Slovensku po smrti Kuciaka a Lučanského, ale hlavne podvodné parlamentné voľby a výmena skorumpovanej bývalej vlády so súčasnou vládnou čvargou nikoho z mediálnych zločincov nezaujíma.

Občania, ktorí sa hrajú prostredníctvom facebookovej aktivity na spravodlivých a zavádzajú ľudí s programami svojich politických strán o spravodlivosti, ako sú Harabin, Pellegríni, ale aj im podobní, veľmi dobre poznajú pravdu, ale čušia. Veľmi dobre to nazval pán Bukovský, ktorý bohužiaľ tiež patrí do tej skupiny , ktorá akože ľuďom ide pomáhať, ale  všetci tu na občanov s prepáčením serú, ale to len preto, že samotný občan je ako pozerajúci  ,,vôl na nové vráta“ hlúpy a ničomu nerozumie.

Pán pupuško priestor pre teba( raz za kolaboráciu skončíš v base, ale či s doživotným trestom alebo šibenicou, to rozhodnú ľudia v referende  po verdikte súdu)! Viac nebudem písať , veď všetko máte Vy občania v článkoch, ktoré Vám odporúčam a tím vás nemanipulujem, ale len vzdelávam pred politickou čvargou!!!!

Nový register lobistov v EÚ: občania majú právo na transparentnosť | Spravodajstvo | Európsky parlament (europa.eu)

Informovalo sa v klamlivých médiách, že poslušný pes z neplatnej politickej strany a podvodne zloženej vládnej koalície, prebral zodpovednosť za kulaka z Trnavy? – pomoc – Blog.Pravda.sk

Zhrnutie , aby ste to nehľadali , ( pre členov IOÚP a ÚŠS ) – pomoc – Blog.Pravda.sk

Ešte šťastie, že všetko, čo Matovičova vláda prijíma, je neplatné – zivot okolo nas – Blog.Pravda.sk