Rúška dole a hlavy hore. . . .

15. decembra 2020, volajte112, Nezaradené

Je až neuveriteľné ako jeden odkundes z Trnavy dokáže vystrašiť za pomoci skorumpovaných médií a za pomoci svojej politickej neplatnej strany občanov Slovenska.

Dnes pri prechádzke lesom som šiel bez rúška , aby som sa nadýchal čerstvého vzduchu a 10-20 metrov predo mnou si ľudia nasadili rúško, aby okolo mohli bezpečne prejsť alebo ma obchádzali na 5 metrov cez les mimo chodníka.

Väčšinou mladí ľudia nosia rúška a starí sa v lese od rúška oslobodzujú, ale pred stretnutím , poniektorí tiež rýchlo nasadzujú rúško na tvár.

Do kedy budeme musieť chodiť ,, s handrou na tvári“? Veď národ sa každú chvíľu stretáva a búri, ale raz sa naštve a vezme do ruky , čo nájde na kraji kôlni alebo zapichnuté v zemi , po nedokončenom rýľovaní v záhrade.

Pán ,,kapitán“ JUDr.Andrej Danko, bývalý predseda parlamentu, nám chce ukázať, ako sa zbaviť Matoviča, ale pred kamerou si nasadí rúško.

To má strach ?

Video:

https://www.facebook.com/andrejdanko.sk/videos/2449320452031355

video:

V ,,telke“ sa už stretnete s reklamou, ktorá ponúka zázračné kvapky proti korove , tak načo nám budú Matovičom zakúpené vakcíny? Alebo nás už celkom majú za hlupákov? Nie je to šírenie poplašnej správy?

video:

video:

 

Nič Ti nesmie zabrániť vykonať to, čo vykonať treba

O akej spravodlivosti to rozprávajú na MSSr ?

Kedy sa konečne klamlivé média zamerajú na to, že podvodník a klamár Matovič, Záborská a Budaj oklamali pri voľbách voličov? ? ?

Ľudské práva a´la Igor Matovič