Potrebujeme reformu na odstránenie chudoby alebo , ,chudobných“?

4. októbra 2020, volajte112, Nezaradené

Len tak som na rýchlo nazrel do predajne s kancelárskymi potrebami a spýtal sa predavačky ,, Máte prosím chemoprén?“. Ale tvrdé podmienky, ktoré na sebe teraz majú sa odzrkadlili v jej reakcií : ,, rúško!“.

Tak som nasadil rúško a vošiel do predajne. Téma sa na chvíľu otočila k politike. ,, dúfam, že ste toho hlupáka, čo každú chvíľu mení pravidlá na vymyslené nebezpečenstvo pandémie, nevolili? Mňa politika nezaujíma, ani voliť som nebola, všetci , čo tam sú, ale tí, čo tam prídu sú rovnakí “, odpovedala mi predavačka.

Téma 6.Medzinárodnej konferencie IOÚP, je ,, Mňa politika nezaujíma

Na Slovensku máme veľa ľudí nespokojných a hlavne lenivých, ktorí sú duchovne chudobní, ale aby sa od bezmocnej neprávosti, nespravodlivosti a nevedomosti mohli zrelaxovať, chodia aspoň do kostola.

Dnes ich chce ,, vládca“ obmedzovať aj v návštevách na bohoslužbách?

Za akú sumu nás predal , , kulak z Trnavy“?

. . . . . . . . . . . . . . okradli dôchodcov a občanov a chcú v tom pokračovať ďalej?

Video:

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Nedeľa 9. augusta 2020

Video:

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Sobota 25. júla 2020

Citujem názor verejnosti :

,,……………….novinárom na Slovensku ako takom na jeho občanoch vôbec nezáleží, oni totiž všetci svojich chlebodárcov majú za hranicami, takže taká potom vyzerá ich objektivita aj spravodajstvo.

A pamätám si veľmi dobre, keď Smer dával do parlamentu návrh, aby všetci sudcovia museli mať bezpečnostnú previerku najvyššieho stupňa, ako celá vtedajšia opozícia / dnes koalícia/ začala vyskakovať a brániť sa tomu a mali plné ústav porušovania demokratických princípov a podali dokonca podanie na ústavný sud a ten to zamietol, v ktorom poslancov zastupoval Lišpic.

To musí byť prvé, až sa dostane k moci nová vláda, aby zlikvidovali finančne médiá a mimovládky. Nedať im ani cent a kto prijme peniaze zo zahraničia, súdiť ho za vlastizradu presne ako v USA. Bez peňazí darmožráči neprežijú ani deň.“

Video:

https://www.mojevideo.sk/video/28746/vizia_pre_slovensko_alebo_vsetko_sa_da_ak_sa_chce.html

Oprava demokracie na Slovensku alebo prečo sú občania nespokojní?

Pán premiér, Igor Matovič, neskrývaj sa za rúško