3. bod . . Programové vyhlásenie Vlády podľa potrieb občanov

26. mája 2020, volajte112, Nezaradené

Programové vyhlásenie Vlády podľa potrieb občanov v prípade úspešných volieb v roku 2024

Únia Štátnej Starostlivosti je jediná politická strana na Slovensku, ktorá sa zaujíma o naplnenie a realizáciu potrieb občanov – voličov Slovenska. Je to strana pre každého občana, ktorý chce svoje potreby vyriešiť a žiť dôstojný život.

Body, ktoré ľahšie občan pochopí

Kopné právo ?

Bod č.3. Výnimočný stav ( polícia, armáda, tajné služby, štátna kontrola, zrušenie nezávislosti súdov, daňový audit , nová mena, štátna starostlivosť)

Policajti a ich manželky alebo Matovičova vláda uvažuje ? XXVI. diel

Otázky pre advokátov na získanie alebo neudelenie, ale aj odobranie licencie .

Ústavný súd zažije malé úpravy : ústavní sudcovia skončia vo väzbe?

https://www.mojevideo.sk/video/2d3fc/boj_o_spravodlivost_3_10.html

Sme tu pre všetkých občanov. Naša Únia Štátnej Starostlivosti prináša riešenia na súčasný zle nastavený politický systém. Neváhajte a pridajte sa k nám! Chceme zobudiť občanov, aby sa nenechali manipulovať, ale aby otvorili oči a odvážne pridali ruku k dielu. Píšte na ioupriesenia@gmail.com

Peňazí je dosť pre všetkých . Čo treba urobiť ?

Matovičova vláda uvažuje XIX. diel . . . . . . . . . Čo sa ešte nepodarilo pre ( našich) občanov vybaviť ?

Odpočet k predčasným voľbám začal ! ! !

Aby sa napravil celý zničený svet, odstránilo to zlé a dosiahlo to dobré, čo ľudia chcú, ale akosi sa im nechce ( po toľkých sklamaniach) spolupracovať alebo priložiť ruku k dielu( na to stačí šíriť články a informovať o tom nespokojných ľudí a dať im kontakt na ioup.riesenia@gmail.com ), je treba odstaviť a opustiť banky oligarchov a predbehnúť myšlienky lobistických a sionistických skupín. Na to je treba vyzdvihnúť  Slovensko pred svetom. Ten si rýchlo všimne, čo sa tu deje a ako sa nám to podarilo. Toto tu  je  v článkoch a stále pribúda v ďalších  článkoch, ktoré tu vidíte a čítate.

https://sk.wikipedia.org/wiki/Sionizmus