Ústavný súd zažije malé úpravy : ústavní sudcovia skončia vo väzbe?

29. apríla 2020, volajte112, Nezaradené

Koľko chýb alebo neodbornosti zažili občania len vďaka nevedomosti alebo príkazovej korupcie – neodbornosti z vlastnej vôle alebo pod tlakom na príkaz niekoho ?

https://www.youtube.com/watch?v=YvuIEnFFPS0

Myslím, že si berú veľmi dobrý príklad od odborníčky JUDr. Márie Ritomskej .

https://www.youtube.com/watch?v=gSBZBE-IUiM

Politické čistky Matovičovej vlády

Asi by bolo dobre vrátiť sa pri riešení spravodlivosti aj k tomu, že ako môže niekto na základe podvodu o niečom rozhodovať!

Kedy sa konečne klamlivé média zamerajú na to, že podvodník a klamár Matovič, Záborská a Budaj oklamali pri voľbách voličov? ? ?

 

Matovičova vláda uvažuje o retribučnom zákone ?

Policajti a ich manželky alebo Matovičova vláda uvažuje ? XXVI. diel

Je normálne, aby človek a jeho spolupáchatelia niečo dokázali, keď sa podvodom dostali k moci ?

https://www.youtube.com/watch?v=QLXXSr41BuM&feature=share&fbclid=IwAR3QTQGWIujpflzu4wagoaF1j91siLFxB9WsxKHPUUswTFr8bMDodDzFdIM

A prečo by mali byť uväznení ústavní sudcovia? Lebo svoju neodbornosť skrývajú za slepotou. Ústava je majetok každého občana a je neústavné, aby bez vedomia občanov ju niekto menil. Tak ako je neústavné, že zakrývajú na Ústavnom súde zločiny. Ak nie sú zasadnutia schopní, nemôžu byť ani voľby prezidentky uznané, že sú platné! Ak nevidia, že strany, ktoré nespĺňajú zákon o politických stranách, sa nemôžu zúčastňovať na parlamentných voľbách, a tak nemôžu byť ani víťazné, a tak ani nemôže vzniknúť Vláda alebo parlament…………………….