Matovičova vláda uvažuje o XX. diel . . . . . . . . . AUTOMATICKÁ OBCHODOVACIA PLATFORMA ?

7. apríla 2020, volajte112, Nezaradené

Myslí si azda Matovič alebo Sulík , že štátny dlh vyrovná takto ?

Až sa nabažia všetci v novej vláde fantazmagoriámi, očakávam , že sa Matovič rozhodne skontaktovať s JUDr. Máriou Ritomskou, aby sa najskôr verejne ospravedlnil a potom vyzvedal, ako to vlastne so svojou stranou, ktorú buduje na odstránenie politiky a systému myslí. Pretože názov projektu, ktorý obkukal od IOUP pred voľbami, mu len zabezpečil pozornosť a víťazstvo vo voľbách, ale  nevie ten projekt zrealizovať! Preto bude pre Matoviča menej ponižujúce sa verejne  JUDr. Márií Ritomskej ospravedlniť, ako verejná hanba a poníženie z neschopnosti riadiť Slovensko!

https://www.forexobchodnik.sk/xtb-recenzia-a-skusenosti/

NIE! Takto to nepôjde a ani názor pána Haščáka nie je presvedčivý.

Jaroslav Haščák je muž, ktorý vystúpil v relácii „Téma dňa“ známy tým, že sa mu podarilo dať sa dokopy po bankrote vďaka platforme na automatizované obchodovanie s Bitcoinom zvanej Bitcoin Revolution. Myšlienka bola jednoduchá: poskytnúť priemernému človeku príležitosť zarobiť na boome Bitcoinu, aj keď nebude mať dotyčná osoba žiadne skúsenosti s investovaním ani technológiami. http://2289008.mya5.ru/

Priestor pre nových ľudí

Platforma Odvážne je podľa jeho slov dlhodobý plán. Jej založenie bolo schválené na predsedníctve hnutia v marci.

Matovič tvrdí, že sa idú „podeliť o tanier“ a ponúkajú polovicu kandidátky hnutia do budúcoročných parlamentných volieb pre ľudí, „ktorí sa považujú za obyčajných, možno nedokonalých, kresťanov“.

Hnutie ponúka pre platformu aj polovicu svojich našetrených peňazí. Matovič deklaruje, že do tohto krídla nevstúpia súčasní členovia hnutia, pozývajú tam nových ľudí. OĽaNO preto spúšťa aj webovú stránku.

Remišová rešpektuje, ale nepodporí platformu

Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/22141516/odvazne-bude-castou-olano-matovic-ponukol-miesta-na-kandidatke.html

Matovičova vláda uvažuje V. diel. . . . ako využiť alebo dokázať zrealizovať to, čo obkukal od iných?

Matovičova vláda uvažuje XIII. diel . . . . Ako vytvoriť vlastnú menu a zabezpečiť ekonomicky Slovensko bez zadlžovania?