Založ si blog

Daň z vojny a z nezamestnanosti

 

Poďme zrušiť systém a našepkať politikom, aby najskôr mysleli na občanov a potom špekulovali nad hlúpymi nápadmi, ktoré sú zamerané proti občanom.

Porušovanie európskeho priestoru bez hraníc (Schengenská dohoda) ohrozuje v dnešnej dobe občanov Európskej únie a najviac škodí Slovensku.

Preto, by sa mali politici, ktorí už sú dlhodobo v parlamente bez akéhokoľvek výkonu a plnenia volebného programu alebo sľubov, zamerať na zmenu článku 7 ods.2 Ústavy slovenskej republiky a príkaz podriaďovať sa nariadeniam Eú, zmeniť na garanciu mzdy a pracovnej doby pre občanov Slovenska. Dôraz, by mal byť na zákaz zamestnávať v domácej krajine, ktorá patrí do Eú, aby sa v prisťahovaných firmách zamestnávali prisťahovaní zamestnanci, aj keď je pozemok, na ktorom firma stojí, majetkom zahraničného vlastníka. Ak, by  zamestnával prisťahovaného zamestnanca, jeho zárobok, by mal byť v tej istej výške, ako je mzda domáceho – slovenského zamestnanca. Takto, by sa občania Slovenska priblížili k platom občanov v Eú.

Ak naša vláda pristúpi na hlúpu daň z vojny, mala by ju opozícia schváliť iba v tom prípade, že daň bude podľa výšky nezamestnanosti v danej krajine Eú! A to tak, že ak je nezamestnanosť v danej krajine 20%, tak daň z vojny bude znížená o zostatok do výšky 100%. Čiže, tak daň z vojny bude znížená na Slovensku o 80%, preto že nám Ústava Slovenska garantuje prácu!

Akcia na doručiteľa

Dám Vám minimálne desaťkrát viac, ako Vám Igor Matovič dokáže sľúbiť

Zákulisie parlamentu je ďalší dôvod, prečo sa občania, resp. voliči majú zle

Vláda prispeje mesačne na domácnosť

Ako OĽaNO obchádza zákon

Ešte šťastie, že všetko, čo Matovičova vláda prijíma, je neplatné

Kedy sa konečne klamlivé média zamerajú na to, že podvodník a klamár Matovič, Záborská a Budaj oklamali pri voľbách voličov? ? ?

Nikdy nemargíroval,až na to doplatil

Riešenie

Ani billboardy za Bratislavou nepomôžu, aby zatkli páchateľov

Koho nám novinári pošlú do parlamentu

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany Wladyslaw Kosiniak-Kamysz.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.

vojna na Ukrajine, Bachmut

ONLINE: Pistorius: Rusi už vyrábajú viac zbraní, než potrebujú proti Ukrajine

25.04.2024 06:00

Veľká časť toho, čo sa vyrobí v ruských vojenských závodoch, nemieri na front na Ukrajine, ale končí v skladoch, tvrdí nemecký minister obrany Boris Pistorius.

Špióni

Kradnuté technológie, sabotáže aj plánované útoky. Európu zaplavujú čínski a ruskí špióni

25.04.2024 06:00

Špiónov, ktorí pracovali pre Čínu, zadržali v Británii aj v Nemecku. Ruských, ktorí pripravovali aj útoky, odhalila nemecká polícia.