Daň z vojny a z nezamestnanosti

1. októbra 2022, volajte112, Nezaradené

 

Poďme zrušiť systém a našepkať politikom, aby najskôr mysleli na občanov a potom špekulovali nad hlúpymi nápadmi, ktoré sú zamerané proti občanom.

Porušovanie európskeho priestoru bez hraníc (Schengenská dohoda) ohrozuje v dnešnej dobe občanov Európskej únie a najviac škodí Slovensku.

Preto, by sa mali politici, ktorí už sú dlhodobo v parlamente bez akéhokoľvek výkonu a plnenia volebného programu alebo sľubov, zamerať na zmenu článku 7 ods.2 Ústavy slovenskej republiky a príkaz podriaďovať sa nariadeniam Eú, zmeniť na garanciu mzdy a pracovnej doby pre občanov Slovenska. Dôraz, by mal byť na zákaz zamestnávať v domácej krajine, ktorá patrí do Eú, aby sa v prisťahovaných firmách zamestnávali prisťahovaní zamestnanci, aj keď je pozemok, na ktorom firma stojí, majetkom zahraničného vlastníka. Ak, by  zamestnával prisťahovaného zamestnanca, jeho zárobok, by mal byť v tej istej výške, ako je mzda domáceho – slovenského zamestnanca. Takto, by sa občania Slovenska priblížili k platom občanov v Eú.

Ak naša vláda pristúpi na hlúpu daň z vojny, mala by ju opozícia schváliť iba v tom prípade, že daň bude podľa výšky nezamestnanosti v danej krajine Eú! A to tak, že ak je nezamestnanosť v danej krajine 20%, tak daň z vojny bude znížená o zostatok do výšky 100%. Čiže, tak daň z vojny bude znížená na Slovensku o 80%, preto že nám Ústava Slovenska garantuje prácu!

Akcia na doručiteľa

Dám Vám minimálne desaťkrát viac, ako Vám Igor Matovič dokáže sľúbiť

Zákulisie parlamentu je ďalší dôvod, prečo sa občania, resp. voliči majú zle

Vláda prispeje mesačne na domácnosť

Ako OĽaNO obchádza zákon

Ešte šťastie, že všetko, čo Matovičova vláda prijíma, je neplatné

Kedy sa konečne klamlivé média zamerajú na to, že podvodník a klamár Matovič, Záborská a Budaj oklamali pri voľbách voličov? ? ?

Nikdy nemargíroval,až na to doplatil

Riešenie

Ani billboardy za Bratislavou nepomôžu, aby zatkli páchateľov

Koho nám novinári pošlú do parlamentu