Čo bolo – nebolo alebo mohlo byť v tajnej správe SIS tajné?

31. mája 2021, volajte112, Nezaradené

Musela to byť veľmi výhražná správa, keď vyrazila všetkým poslancom dych a všetci onemeli. Alebo im niekto konečne poslal pravdivú informáciu a zrazu všetci pochopili, akú silu má pravda alebo ,, Do vtedy sa chodí s krčahom po vodu, pokiaľ sa nerozbije“, či ,, Lož má krátke nohy“. V každom prípade, ostalo ticho ako v hrobe a vlas na zem, by bolo počuť spadnúť. Myslím, že defenestrácia parlamentu a všetkých zlodejov, ktorí tam posedávajú, sa blíži!

https://volajte112.blog.pravda.sk/2021/05/23/kde-bolo-tam-bolo-kde-sa-voda-sypala-a-piesok-sa-lial/

Vážená pani ministerka spravodlivosti,

dovoľujem si ako radový občan poslať Vám tento list. Je otvorený, pretože ho pošlem aj do médií, niektorým inštitúciám a i vybraným jednotlivcom. Po zostavení Vašej vlády som bol nadšený, že konečne máme vládu v SR, ktorá urobí poriadok vo výkone súdnej moci a v polícii, pretože jej pokrivený výkon som zažil v minulosti na vlastnej koži. Avšak pre známe vnútorné problémy vo vláde mám vážne obavy, že budete sľub daný občanom schopní dotiahnuť do konca…

 

Poznámka: Pokračovanie listu je v prílohe. V prípade, že chcete vedieť o komplote viac, môžete si bezplatne stiahnuť z uvedeného linku knihu „Milujem Slovensko“ kde nájdete na str.16 spomínanú kapitolu i citáciu z kapitoly o našich slávnych súdoch (str.71). Médiám, ktoré by sa rozhodli Otvorený list pre pani ministerku uverejniť, môžem im ho poslať aj vo worde.

D.V.

Dušan Vaňo, Topoľčany PS: Pre tých, ktorí by sa nemali možnosť dostať k uvedenému blogu zo začiatku listu ani dodatočnej citácii z blogu o súdoch, uvádzam link, z ktorého sa dá kniha s tými blogmi bezplatne stiahnuť:

http://www.1000knih.sk/obchod/milujem-slovensko