Založ si blog

Takí výpalníci, poniektorí ešte sedia v parlamente a dokonca už aj ich pokolenie a chcú riadiť tento štát?

Dobrovoľné a nedobrovoľné exekúcie? Koľko poctivých podnikateľov ešte nenašli, koľko ich spáchalo samovraždu a koľkí museli prepísať svoj podnik, živnosť na iného  – výpalníka, aby zachránili rodinu pred vyhrážaním sa ? Takí výpalníci, poniektorí ešte sedia v parlamente a dokonca už aj ich pokolenie a chcú riadiť tento štát!

, , Čierny týždeň“ alebo už viete, prečo to má byť inak? – pomoc – Blog.Pravda.sk

Ryba smrdí od hlavy ! Cirkevní hodnostári, bohatí občania a celebrity, deti, ženy – matky – madony, pes a iné obľúbené zvieratá, muž – otrok – prvý na svete a posledný v rebríčku spoločenských hodnôt.

Slobodny_otrok_by_stevo_A5 (szm.com)

Vieru, kresťanstvo treba chápať metaforicky a venovať sa skôr filozoficky tejto téme. Vyššie duchovno až po evanjelium. Inak by ste z vedeckého hľadiska mali v tom skutočný obraz sveta a pôvod o špine, z ktorej pochádzame.

Neberte nám špinu, v ktorej žijeme, veď my občania, to tak nechceme – pomoc – Blog.Pravda.sk

Z Adama sa stal po vzniku Evy prvý invalid a z Evy žena, ktorá musela poslušne ,,dať každému“, aj synom, aby sa prvotní ľudia mohli rozmnožovať. Preto nie je možné touto cestou posudzovať vznik sveta a života na ňom, ale spojiť vedu a um s duchovnými hodnotami a dopracovať sa až do doby, kde následky prinášajú hriechy alebo skutky, za ktoré nie všetci a spravodlivo sú trestaní a pykajú.

Odbornosť na , , najvyššej“ úrovni – pomoc – Blog.Pravda.sk

Prečo dobrovoľné a nedobrovoľné exekúcie? Nedobrovoľné exekúcie poznajú dve tretiny občanov Slovenska, ale málo kto z nich ide tvrdohlavo po príčine vzniku. Dostali sa k nim aj z vlastnej viny, ale nie je to celkom tak. Slúži na to aj rebríček spoločenských hodnôt!

Koľko vrahov slúži vláde ? – pomoc – Blog.Pravda.sk

Viete ako sa môžete stať podielnikom bankových akcií alebo konkrétnej banky? A ako potom vidíte investičné transakcie aj ľudí, ktorí by vaše peniaze mohli ohroziť a máte skrytú moc, takýchto ľudí ( po analýze v predstavenstve banky, kde ste tichým spoločníkom) ,,potopiť“ a odstrániť, pripraviť o všetko a dostať na mizinu?

Bohatí zahraniční podnikatelia budú kupovať hrady a zámky na Slovensku? – pomoc – Blog.Pravda.sk

Finančná politika je dokonalá špinavosť, ktorá má svoje plány a ciele a využíva na to médiá, lobistickú metodiku a davovú psychózu cez reklamy a politické štruktúry, ktoré podľahnú korupcií a poslúchajú za peniaze návrhy, na vytvorenie väčšieho bohatstva a politického vplyvu pre vyššie kategórie v rebríčku spoločenských hodnôt.

Investorom, ktorí v niekoľkých súťažných kolách pretlačia až dvanásť krásnych dievčat, nejde ani tak o reklamu, ale o účtovné obohacovanie sa sponzorov, ktorí získajú cenu alebo hodnotu sponzorského daru pre výherkyňu, v daňovej návratke predraženého či nadhodnoteného sponzorského daru.

Sponzorský dar a daň z príjmov od roku 2016 | Podnikajte.sk

A o tom, že koľko sa zarobí na inom, netreba písať. Ide vlastne len o ten falošný pocit, ktorí ľudia nevidia.

Pozvanie nepriateľa k okrúhlemu stolu, môže otvoriť . . . ( na konci článku) – pomoc – Blog.Pravda.sk

Platy sa majú vyšplhať do . . . – pomoc – Blog.Pravda.sk

Keď som videl ako tento systém vyšetruje následky a príčina, pôvod, iné skutočnosti, sú na vedľajšej koľaji, začal som bojovať!

——————————————————————————————–

Kopte exekútorov do zadku ! – Juraj Chlebik (blog.sme.sk)
Vec: Okamžité zrušenie akejkoľvek EX

 

Trvám na okamžitom zrušení : akejkoľvek EX ak mám byť občan SR uplatňujem si výkon práva na odpor podľa Ústavy Slovenskej republiky čl.32 Ústavy SR. . Keďže toto je Protektorát, páľte do ????a prestaňte obťažovať! Argumenty a dôkazy máte nižšie a už ma neotravujte , nemáte kompetenciu ani oprávnenie. Príde čas, keď vás bude národ súdiť, preto bude lepšie ak si to uvedomíte .. Ústavný súd, Najvyšší súd, Generálna prokuratúra, Prezident, Ministerstvo spravodlivosti SR, Ministerstvo vnútra SR, Predseda vlády a Verejná ochrankyňa práv, alebo NRSR všetci vo svojich vyjadreniach priznali ,, nemáme kompetenciu“.. Nikto z nich už nemá oprávnenie a ani mandát, tak ako môže mať mandát sudca, alebo exekútor, či VY? Nebudem akceptovať príkazy súdov, keď sme dokázali, že nemajú ani oprávnenie ani mandát. Preto aj systém otravuje Vás a dáva Vám príkazy. Prestaňte už otravovať a hľadajte príčinu!. Sú tu neúčinné prostriedky nápravy a preto dôvody nižšie .

 

Dôvod: predmetom referenda o vstupe do Európskej únie bolo odovzdanie zákonodarnej moci. Zákonodarná moc občanov sa nemôže zmeniť ani odovzdať. § 37 ods. 2 Občianskeho zákonníka:

 

,, Právny úkon, ktorého predmetom je plnenie  nemožné, je neplatný.“

 

,,Zborník IV . Neplatnosť právneho úkonu vyjadrená v § 37 Občianskeho zákonníka je  absolútnou neplatnosťou  od samého začiatku bez ohľadu na to , či sa niekto dôvodu neplatnosti dovolal, a je nerozhodné, či došlo k vydaniu súdneho rozhodnutia určujúceho, že právny úkon je neplatný.“ ,,Zborník IV – Najvyšší súd ČSSR. Najvyšší súd ČSR a Najvyšší súd SSR o občianskom súdnom konaní a o konaní pred štátnym notárstvom (Zborník stanovísk, správ o rozhodovaní súdov a súdnych rozhodnutí najvyšších súdov ČSSR, ČSR a SSR (1970.1983). Vydal Najvyšší súd ČSSR.“

 

Moc a právomoc  slovenských občanov je vzájomná.

 

Článok 2 odsek 1. Ústavy SR:  Ústavodarná a zákonodarná moc pochádza od občanov.

 

Príčina okupácie SR v súčasnosti:

Článok 7 ods. 2 Ústavy SR: Ústavodarná a zákonodarná moc Európskych spoločenstiev a Európskej únie  má prednosť  pred mocou občanov Slovenskej republiky pred zákonmi Slovenskej republiky. Štát existuje ústavodarnou a zákonodarnou mocou národa. Právny zánik národa a štátu SR:

Na základe hore uvedeného v súčasnosti u nás sudcovia, prokurátori, policajtky, vojaci, exekútori, právničky, úradníci, politici a slovenskí pisári parlamentu, vykonávajú právomoc cudzej ústavodarnej a zákonodarnej moci !!!

Obrana vlasti je cťou a povinnosťou každého občana!

 

Juraj Chlebík

 

V Trenčíne, dňa  07.08.  2015                                                  Suverénny  občan / volič


Mám byť alebo sa stať bohatým človekom ? Veď pribudnú bezdomovci alebo viac exekuovaných ľudí na ulici. Nie je lepšie to koleso dejín zastaviť a nasmerovať ho inam?

Video:

(Posledná šanca !!! – YouTube)

Video:

(Prečo sme odmietli médiá? – YouTube)

Video:

(Vytrvať! – YouTube)

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy!

11.04.2024

Pri referende o vstupe do európskej únie, si občania Slovenska mysleli, že sa budeme rovnať, a to hlavne platovo, ako v Nemecku! Ako ste si stačili všimnúť, digitalizácií sa nevyhneme, ale o všetkom môžeme rozhodovať my občania – voliči, a preto, by ste sa mali oboznámiť s našími reformami lebo inak naletíte na tie reformy, čo nám pripravili skorumpovaní politici [...]

Boj o sebazáchovu a odstránenie politických predátorov.

10.04.2024

Cigáni, rómovia, čítate tento blog? Viete, že vám gádžovia závidia? Mená ako Atyla, Baláž, Berky, Bryndzák, Lacko, Murko, Palko, Stojka, Praženka, Kmeť, Čongrády, Kovács, Berkyi, Horváth, Toráč a ďaľší, pridajte sa ! Európska únia porušuje vlastné dohody, zmluvy, nariadenia a zákony! [...]

Finančná správa / FS / Kriminalisti /

Akcia Lotus: Finančná správa zaistila deväť áut, dom, chatu i štyri milióny eur

16.04.2024 10:41

Akcia bola zameraná na rizikových a nepoctivých daňovníkov, ktorí obchodovali s dovezenými motorovými vozidlami, tzv. autíčkarov.

Poprad / Tulipány /

Poprad zdobia tisícky tulipánov z Holandska, vykvitli o niekoľko týždňov skôr

16.04.2024 10:33

Len na hlavnom kruhovom objazde v centre vlani v septembri vysadili viac ako 21-tisíc cibuliek. Ďalšie tisícky pribudli na ostatných priestranstvách.

vojna na Ukrajine, delo

Ukrajina má ťažkosti na východe krajiny, nedostatok munície je závažný

16.04.2024 10:10

Už vo svojej analýze z predchádzajúceho dňa ISW upozornil, že Rusko by nedostatok munície mohlo využiť na ovládnutie mesta Časiv Jar.

Peter Pellegrini

Prieskum: Najdôveryhodnejším politickým lídrom je Peter Pellegrini

16.04.2024 09:49

Vyplýva to z prieskumu agentúry Focus pre TV Markíza. Kto obsadil druhé a tretie miesto?