Kto druhému jamu kope, sám . . .

14. marca 2021, volajte112, Nezaradené

Malé zamyslenie. Koľko distribútorov liečiv ponúka vakcíny? Kto ich kontroluje ? Načo máme protimonopolný úrad? Aby náhodou neprišiel na to, že nad všetkými je Svetová zdravotnícka organizácia?

Svetová zdravotnícka organizácia je medzinárodná organizácia systému Organizácie Spojených národov, vystupujúca ako koordinačné centrum v medzinárodnom verejnom zdraví.

Centrálu má v Ženeve vo Švajčiarsku. SZO bola založená OSN 7. apríla 1948. Súčasný generálny riaditeľ je doktor Tedros Adhanom.

WHO – Svetová zdravotnícka organizácia (uvzsr.sk)

…Dôsledkami Prvej svetovej vojny boli okrem iného aj nedostatok potravín a rozsiahla chrípková epidémia, emancipácia žien (začali pracovať tam, kde predtým mali monopol iba muži a čoskoro získali aj volebné právo). Vojnu financovali európske vlády z rozsiahlych pôžičiek. Tlačili stále viac papierových peňazí, čo viedlo k inflácii. Vznikol takisto Versailleský systém, ktorého garantom mala byť Spoločnosť národov….

Referaty.sk – Prvá svetová vojna – charakteristika (centrum.sk)

… Samozrejme, verejnosť nevie takmer nič o pozadí druhej svetovej vojny, najmä o tom, kto má najväčšiu zásluhu na jej financovaní a prípravách. Nie, to nebol Hitler a Nemecko. Bol to predovšetkým dobre známy Wall Street, ktorý taktiež financoval tzv. ruskú revolúciu, s ktorou ruský ľud nemal nič spoločného (prevažnú väčšinu raných boľševikov tvorili židia – Trockij, Zinoviev, Kamenev…). (A.C. Sutton: Wall Street and The Bolshevik Revolution.)

Nasleduje neuveriteľný príbeh o amerických finančníkoch, ktorí poskytli financie a materiál pre uskutočnenie druhej svetovej vojny, ktorá nebola ničím iným ako masakrom kresťanov, bratovražedným šialenstvom, a svojím výsledkom posilnila sionizmus….

Druhá svetová vojna: Kto ju financoval? Wall Street? – Matrix-2001 / Gaia (matrix-2001.cz)

Video:

https://youtu.be/DTaV63ccW1w

. . . a čipovať! – pomoc – Blog.Pravda.sk

Juraj Chlebik – YouTube