Založ si blog

Prečo sa bývala vláda nebráni a len sa prizerajú na neplatné nariadenia a vyhlášky súčasnej neplatnej vlády ?

Fico, Kaliňák, Harabín, advokátska komora, atď. Všetkých napádajú len myšlienky o predčasných voľbách do parlamentu alebo o referende, ale nikto z nich nevie správne zaútočiť a použiť jednoduché argumenty. K čomu bol potrebný miľník s Kuciakom, keď sa zakrýva taký obrovský podvod v štáte?( na konci článku je darček pre najväčšieho kritika., ktorá tam určite bude ..)

obrázky z archívu autora:

Čo nás to tu teraz na 4 roky čaká . !? – pomoc – Blog.Pravda.sk

Bude Matovičová strana zrušená po voľbách 29. 2. 2020 alebo sa Matovič stihne vyhnúť verejnej hanbe? – pomoc – Blog.Pravda.sk

Najskôr sa všetci zameriavali a tvrdo kritizovali nezmyselné akcie aktivistických skupín, ktoré oboznamovali občanov o ústavnom článku 7.odst.2, aby odpútali od aktivistov pozornosť. Ale nikto si nevšimol, že práve ĽSNS sa vďaka tomu prebojovala až na pôdu europarlamentu.

Voľby do parlamentu 2020 bol konšpiračný podvod proti nespokojným občanom ! – pomoc – Blog.Pravda.sk

O akej spravodlivosti to rozprávajú na MSSr ? – pomoc – Blog.Pravda.sk

. . . a práve preto, nie je vhodný čas na predčasné voľby ! – pomoc – Blog.Pravda.sk

Nikto nechcel počúvať v parlamente JUDr.Máriu Ritomskú a dnes táto téma je na každom pracovisku veľmi dobre známa a strach zamestnancov o to väčší. Dokonca aj mobbing a bossing už poznajú a stálesa boja o ňom odborne rozprávať a média písať. Radšej používajú slovo šikana, ktoré patrí skôr do základných škôl. Pretože pracovný teror a účelové ubližovanie zamestnancom je bolestivá téma.

video:

Igor Matovič stále šíri strach u svojich voličov – zivot okolo nas – Blog.Pravda.sk

Bilancia Matovičovej vlády aj za pomoci pravdivých konšpirácií – zivot okolo nas – Blog.Pravda.sk

video:

, , Čierny týždeň“ alebo už viete, prečo to má byť inak? – pomoc – Blog.Pravda.sk

Prečo, sme si nenechali – poradiť ? – pomoc – Blog.Pravda.sk

Výkon práva na odpor článok 32 Ústavy SR, je tiež téma, ktorá zdvíhala zo stoličiek policajtov ak sa aktivisti objavili na križovatkách a blokovali dopravu, ale dnes už sa o nej smie rozprávať verejne. Prečo asi? Komu sa to bude hodiť alebo vyhovovať, aby to zneužil na občanoch a davom si získal sympatie a miesto ……až v parlamente alebo vo vláde?

Akosi rýchlo zabudli novinári na líderku OĽaNO, KÚ, ZMENA ZDOLA, NOVA pani Máriu Šofranko – zivot okolo nas – Blog.Pravda.sk

 

video:

Vlastizradcovia a článok z Ústavy SR – pomoc – Blog.Pravda.sk

List od davu ľudí k davu ( ľudí) – pomoc – Blog.Pravda.sk

 

Kedy týchto odborníkov ,,dnešnej doby“ bude zaujímať holý fakt, že podvodne tu vládne šašo z Trnavy a s ním kumpáni v zlepenci celej koalície?

Čo si ešte požičia , ,šašo“ z OĽaNO ? – pomoc – Blog.Pravda.sk

Otázky pre advokátov na získanie alebo neudelenie, ale aj odobranie licencie . – pomoc – Blog.Pravda.sk

Doc. JUDr. Robert Fico, CSc. je slovenský politik, poslanec Národnej rady Slovenskej republiky, bývalý predseda vlády Slovenskej republiky a predseda ľavicovej politickej strany SMER – sociálna demokracia. V predchádzajúcej politickej kariére bol Robert Fico členom KSČ a SDĽ.

Matovičova vláda uvažuje o retribučnom zákone ? – pomoc – Blog.Pravda.sk

1. diel Programové vyhlásenie Vlády podľa potrieb občanov – pomoc – Blog.Pravda.sk

JUDr. Robert Kaliňák je bývalý slovenský politik, poslanec NR SR, podpredseda strany SMER – sociálna demokracia, bývalý podnikateľ, podpredseda vlády a minister vnútra.

Kedy sa konečne klamlivé média zamerajú na to, že podvodník a klamár Matovič, Záborská a Budaj oklamali pri voľbách voličov? ? ? – pomoc – Blog.Pravda.sk

JUDr. Štefan Harabin je slovenský právnik, bývalý sudca a dočasne aj predseda Najvyššieho súdu SR, bývalý podpredseda vlády a minister spravodlivosti. V prezidentských voľbách v roku 2019 neúspešne kandidoval na post prezidenta SR.

Darček pre najväčšieho kritika s najúprimnejším úsmevom – pomoc – Blog.Pravda.sk

Bez nás nikdy systém nezmeníte a nikdy občan nepocíti, čo je to , , dôstojný život“ ! – pomoc – Blog.Pravda.sk

video o snahe , ale bez riadnych argumentov:

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy!

11.04.2024

Pri referende o vstupe do európskej únie, si občania Slovenska mysleli, že sa budeme rovnať, a to hlavne platovo, ako v Nemecku! Ako ste si stačili všimnúť, digitalizácií sa nevyhneme, ale o všetkom môžeme rozhodovať my občania – voliči, a preto, by ste sa mali oboznámiť s našími reformami lebo inak naletíte na tie reformy, čo nám pripravili skorumpovaní politici [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.