Založ si blog

Veľké , , poďakovanie“ vláde a obetavosti našich najvyšších štátnych predstaviteľov

Rozprávka na víkend. Kde bolo tam bolo, kde sa odbornosť strácala a hlúposť prekvitala, vznikla a ,,zubami nechtami“ sa držala pri moci, jedna podvodnícka a skorumpovaná vláda. Tu sa za následky trestalo a príčiny sa zametali pod koberec. Ale napriek tomu, jej členovia a ďalších 600 tisíc kolaborantov, dokázali z takejto krajiny vybudovať najmodernejšiu žumpu v EU a už len krôčik a Slovensko môže získať aj prvenstvo vo svete.

Našťastie ktosi zasadil strom. Všetci, ktorí ešte niečo v hlave mali, ale aj používali jej obsah, chodili k tomuto stromu venčiť svojich miláčikov. Polievaním strom rýchlejšie rástol a za krátku dobu na ňom vyrástli neznáme plody. Vedecký team vládnych predstaviteľov, pod vedením najschopnejšieho a vševediaceho , po dôkladnom preskúmaní zistil, že sa jedná o najmodernejšie plody na svete, ktoré ešte nikdy v histórií nikto nevidel.

Tieto plody dostali aj názov – ohlupovníky. Kto raz ohlupovník zjedol, ten sa už nedokázal zbaviť pocitu , že by niekedy vedel použiť mozog a rozmýšľať.

Keď toto zistil vedecký team vládnych predstaviteľov, pod vedením najschopnejšieho a vševediaceho, hneď nariadil, aby sa začali takéto stromy vysádzať všade po Slovensku a ich plody sa prvé tri dni rozdávali zadarmo.

Ak účinok plodov po troch dňoch zaberie, potom sa budú plody ohlupovníka predávať a žumpu, s ktorou získali prvenstvo v EU, môžu zmodernizovať a zväčšiť a dostanú za ňu aj prvenstvo vo svete.

Aj sa tak stalo a , čo čert nechcel, ale vedecký team vládnych predstaviteľov, pod vedením najschopnejšieho a vševediaceho áno, žumpa sa deň pred vyhodnotením medzinárodnej súťaže o najmodernejšiu a najväčšiu štátnu žumpu  rozpadla a všetci sa ocitli v tom istom výkale.

Ponaučenie: načo písať múdrosti a radiť niekomu , kto nevie , nechce, nerozumie, veď už je všetko dávno napísané tu dolu.

Každý občan dostane podielový list štátu a . . . . . . – pomoc – Blog.Pravda.sk

Akcia na doručiteľa – pomoc – Blog.Pravda.sk

Podporíte iniciatívu alebo petíciu , , Milión pre každého“? – pomoc – Blog.Pravda.sk

, , Príde čas, keď pravda vyjde najavo a všetko skryté, bude odhalené“ – pomoc – Blog.Pravda.sk

Prečo, sme si nenechali – poradiť ? – pomoc – Blog.Pravda.sk

Povinná ochrana , , dôstojného života“ pre každého občana žijúceho na Slovensku – pomoc – Blog.Pravda.sk

Ideme s dobou alebo – pomoc – Blog.Pravda.skIdeme s dobou alebo – pomoc – Blog.Pravda.sk

Igor Matovič si „nenahraditeľný“ – zivot okolo nas – Blog.Pravda.sk

Obchodovanie s vrahmi a mafiou? – pomoc – Blog.Pravda.sk

Akosi rýchlo zabudli novinári na líderku OĽaNO, KÚ, ZMENA ZDOLA, NOVA pani Máriu Šofranko – zivot okolo nas – Blog.Pravda.sk

Preto, že dokladáme dôkazy, nás chce umlčať alebo vyrobiť ďalší miľník? – pomoc – Blog.Pravda.sk

Bilancia Matovičovej vlády aj za pomoci pravdivých konšpirácií – zivot okolo nas – Blog.Pravda.sk

Bezcitnosť a pýcha Daniela Lipšica – kde je jeho ( zaslepená) odbornosť ? – pomoc – Blog.Pravda.sk

Vie ministerka Mgr. Mária Kolíková presadiť právo a spravodlivosť – zivot okolo nas – Blog.Pravda.sk

Čím viac krajinu, Slovensko zdevastujú takí občania, voliči svojimi rozhodnutiami a vláda, ktorá je tu teraz, o to krajšie, rýchlejšie to Únia Štátnej Starostlivosti dokáže napraviť. Kto z vás , by nechcel byť pritom a kontrolovať ako to pod vašim dohľadom funguje?

Načo nám je Inštitút Ochrany Ústavných Práv? (ďalej len IOÚP) – pomoc – Blog.Pravda.sk

All for IOUP and – pomoc – Blog.Pravda.sk

video:

video:

všetky obrázky sú z fotoarchívu autora :


 

video:

 

 

 

 

 

 

 

 

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy!

11.04.2024

Pri referende o vstupe do európskej únie, si občania Slovenska mysleli, že sa budeme rovnať, a to hlavne platovo, ako v Nemecku! Ako ste si stačili všimnúť, digitalizácií sa nevyhneme, ale o všetkom môžeme rozhodovať my občania – voliči, a preto, by ste sa mali oboznámiť s našími reformami lebo inak naletíte na tie reformy, čo nám pripravili skorumpovaní politici [...]

Boj o sebazáchovu a odstránenie politických predátorov.

10.04.2024

Cigáni, rómovia, čítate tento blog? Viete, že vám gádžovia závidia? Mená ako Atyla, Baláž, Berky, Bryndzák, Lacko, Murko, Palko, Stojka, Praženka, Kmeť, Čongrády, Kovács, Berkyi, Horváth, Toráč a ďaľší, pridajte sa ! Európska únia porušuje vlastné dohody, zmluvy, nariadenia a zákony! [...]

Petr Pavel

Pavel: Názory na zahraničnú politiku by nemali narúšať vzťahy Čechov a Slovákov

16.04.2024 15:52

Česko začiatkom marca v reakcii na postoj SR k vojne na Ukrajine odložilo česko-slovenské medzivládne konzultácie.

Juraj Blanár

Blanár nepodporí možné sankcie, ktoré by zasiahli viac občanov SR ako Irán

16.04.2024 15:29

Ministri zahraničných vecí krajín EÚ majú rokovať o možnom uvalení sankcií na Irán v súvislosti s jeho víkendovým útokom na Izrael.

Podvod

Fanúšikovia hokeja, pozor. Neznámy páchateľ ponúka na internetovom portáli falošné lístky na MS

16.04.2024 15:11

Vystupuje pod rôznymi menami, s rôznymi telefónnymi číslami a uvádza odlišné bankové účty, na ktoré žiada zaslať peniaze.

Russia Ukraine War

Chýbali rakety, zničili elektráreň. Zelenskyj sa hnevá, že Ukrajine chýba ochrana, akú dostal Izrael

16.04.2024 15:07

Volodymyr Zelenskyj sa sťažuje, že Izraelu pomohli spojenci ochrániť vzdušný priestor pred útokom Iránu, ale od neba nad Ukrajinou dávajú ruky preč.