Založ si blog

Mikulášsky balíček s neznámym vetrom

Koho nám to podstrkuje ,,financmajster“ koaličných strán? Kto tu hrá (ne)čestnú hru na občanoch?

Video:

https://www.facebook.com/daniela.zemanovaustupska/videos/10217735134399476

Kedy sa konečne klamlivé média zamerajú na to, že podvodník a klamár Matovič, Záborská a Budaj oklamali pri voľbách voličov? ? ?

Je normálne, aby parlamentná strana mala 4 členov a rozdelila si príspevok od štátu za voľby vo výške miliónov eur?

Aj toto je dobrý postreh:

,,Biely Jazdec

  1. novembra o 6:35·

KRAJNIKOVÁ SAMA ODHAĽUJE SVOJ CHARAKTER

Tento článok nepíšem z nenávisti k dotknutej osobe, ani z potreby ďalšieho a ďalšieho rozdeľovania pronárodných, v tomto prípade konkrétne opozičných mimoparlamentných strán.

Toto samozrejme vyhovuje zapredaným slovenským oligarchistickým skupinám USA Deep State-u.

Skôr naopak. Píšem Vám to iba ako reakciu na zamyslenie k aktuálnemu, pilotnému pôsobeniu JUDr. Krajníkovej na slovenskej politickej scéne.

A samozrejme, pri tej príležitosti si dovolím položiť rečnícku otázku.

Kde bola JUDr. Krajníková počas “1. vlny korona pandémie” a následného lockdownu slovenskej ekonomiky na jar 2020? Kde bola táto osoba do júla 2020? Pretože o JUDr. Krajníkovej dovtedy nikto ani len nechyroval. Možno asi aj preto, lebo, ako sama v rozhovore pre InfoVojnu v relácii Dopoludnie s Adriánom, zo dňa 23.11.2020 verejne priznala, že nežije výlučne na Slovensku, ale aj z nejakého dôvodu v zahraničí, konkrétne vo Francúzsku.

Prečo sa pani Krajníková, ako samaritánka a nezištná ochrankyňa ľudských práv, ktoré od jari 2020 flagrantne už niekoľko mesiacov porušovala vláda Igora Matoviča, začala aktivizovať až koncom leta, keď obmedzenia z pohľadu pandemických nariadení pandemickej komisie a vlády SR boli najmiernejšie? No to mi zatiaľ ostáva záhadou.

No čo viem určite, že v lete 2020 kontaktovala JUDr. Krajníková JUDr. Štefana Harabina a stranu Vlasť s ponukou, že by, ako advokát s odbornosťou na civilné právo, mohla zastupovať obyčajných ľudí v kauzách spojených s nezákonnými opatreniami a z nich vyplývajúcich obmedzení vyhlásených Mikasom a Matovičom.

JUDr. Harabin z odborného hľadiska nemal absolútne žiaden dôvod pochybovať o úprimnosti JUDr. Krajníkovej, brániť postihnutých ľudí pred súdmi a štátnymi orgánmi, preto ju i vo videách poškodeným odporúčal. Ako sa hovorí, slovo dalo slovo a postupom času došlo k profesionálnej spolupráci v prospech slovenských občanov diskriminovaných vládou Matoviča.

Keďže JUDr. Harabin je verejne známa, ale čo je najdôležitejšie, v odborných justičných kruhoch, veľmi uznávaná osoba, každé jeho spomenutie priezviska JUDr. Krajníkovej, čo i len v alternatívnych médiách spôsobilo, či už u odbornej, ale aj laickej nespokojnej verejnosti s pomermi v našej politike, popularitu tejto osoby. Skrátka JUDr. Krajníková sa v priebehu pár mesiacov vďaka JUDr. Harabinovi a strane Vlasť stala známou osobou v odbornom boji proti korona šialenstvu páchanom na slovenských občanoch Matovičovou juntou – chuntou.

PR, ktoré získala vďaka JUDr. Harabinovi, by si nevybudovala ani za 10 rokov každodennej poctivej práce. No a čo nasledovalo ako vďaka v podaní JUDr. Krajníkovej za toto nezištné a úprimné – kolegiálne PR od JUDr. Harabina a strany Vlasť, sme sa minulý týždeň v priamom prenose na InfoVojne dozvedeli.

Dozvedeli sme sa to, že si na základe “veľkej popularity” zakladá vlastnú politickú stranu. Dokonca neváhala využiť na zbieranie podpisov ani hojnú účasť nespokojných ľudí na protestoch proti Matovičovej vláde 17.11.2020 v Košiciach.

No a preto mi nedá citovať jej dôvod, na otázku moderátora InfoVojny , prečo založila novú politickú stranu (116:28 min. horeuvedenej relácie).

“Óóu, čo sa týka tých národných síl, óu, myslím si že, neviem, ako vy všetci ostatní, ja som si tu doposiaľ žiadnu národnú silu nevšimla, ktorá by mala byť v nejakej kvalite, ktorá by bola, že sa dá k nej pripojiť…” Koniec citátu, prepisu.

Tu sa mi potom natíska logická otázka:

Neviem prečo sa potom, sama osobne, v kancelárii strany Vlasť, ponúkala, podľa jej vyjadrenia, strane … „s originálnym národno-vlasteneckým programom?“

Názor na toto konanie JUDr. Krajníkovej nechám na čitateľoch.

Juraj Krajčik, člen politickej strany Vlasť.

https://www.magazinslovensko.online/krajnikova-sama…/

A čo poviete na toto?:

https://juliuskovacs1.blog.sme.sk/c/549779/dr-bukovsky-zlahcuje-covid-a-zaraba-na-tom-mesacne-okolo-5000-eur-pomozte-mi-ho-odstavit.html

Napriek tomu  ,,varujem“ občanov –voličov, aby stále zvažovali a rozlišovali, čo vidia, čo počujú a prečo ešte neuvažujú!

List od davu ľudí k davu ( ľudí)

Hurááááááááááá na protesty , ale . .. .. .. .. .. .. .

, , Ja sám si nájdem svoje ovce a ujmem sa ich“

video:

Pán prokurátor, prečo sme o Vás nepočuli 30 rokov ?

Politika ma (ne)zaujíma alebo je to bulvár

video:

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy!

11.04.2024

Pri referende o vstupe do európskej únie, si občania Slovenska mysleli, že sa budeme rovnať, a to hlavne platovo, ako v Nemecku! Ako ste si stačili všimnúť, digitalizácií sa nevyhneme, ale o všetkom môžeme rozhodovať my občania – voliči, a preto, by ste sa mali oboznámiť s našími reformami lebo inak naletíte na tie reformy, čo nám pripravili skorumpovaní politici [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.