Založ si blog

Povinná ochrana , , dôstojného života“ pre každého občana žijúceho na Slovensku

Máte radi svoju prácu? Máte za ňu dostatočnú odmenu? Chceli , by ste si uchrániť svoju prácu, zamestnanie? Chceli , by ste byť za svoju prácu lepšie ohodnotení?

Baví vás práca, ale pracujete v inom obore ako ste vyučení alebo vyštudovaní? Viete sa zaručiť za svoju prácu, pracovné výkony, tak, že by ste podpísal zodpovednosť za svoje výkony a môžete za prácu, ktorú vykonáte ručiť? Poznáte niekoho na Slovensku, kto vám vie tieto podmienky zaručiť?

Chceli by ste, ak viete, že ste v svojom obore, práci zodpovední, podporiť ľudí, ktorí to naozaj robia pre ľudí, aby vaše starosti boli odstránené a váš život nebol o prežívaní a strachu, že raz o prácu prídete a už  vás , vzhľadom na pribúdajúci vek nikde nebudú chcieť?

Viem, že ste sa určite už s podobnými sľubmi stretli a ešte koľko ich začne pribúdať, keď sa budú blížiť predčasné voľby alebo riadne voľby do parlamentu, ale uvedomujete si, že sľuby , ktoré pravidelne počúvate, ešte nikto nedokázal splniť?

Ak ste zodpovední, pridajte sa k nám a spoločne dokážeme to, čo ešte nedokázal na Slovensku pre občanov nikto splniť. Sme nepodplatiteľní a zodpovední za to, čo vám ponúkame. Je na vás, či sa budete spoliehať ďalšie roky na sľuby alebo pôjdete s nami tie sľuby plniť.

Všetci si myslia, že úlohou poslanca , je vedieť dobre rečniť ( klamať ľuďom otvorene do očí) alebo predkladať, schvaľovať zákony. Nie! Úlohou poslanca je byť medzi občanmi , pýtať sa ich na problémy a tie riešiť, ale čo najskôr a nie prieťahmi do nasledujúcej volebnej kampane . Viac v článkoch. Ak si o sebe myslíte, že ste zodpovední, čítajte zodpovedne. Ďakujem za váš čas, ktorý venujete sebe  a svojej budúcnosti.

Organizačná štruktúra , , Nového štátu“ podľa národného programu

Miroslav Petre nevzdávajte sa, ešte nič nie je stratené!

Kedy sa konečne klamlivé média zamerajú na to, že podvodník a klamár Matovič, Záborská a Budaj oklamali pri voľbách voličov? ? ?

List od davu ľudí k davu ( ľudí)

Igor Matovič: „Tú tetu som vytesnil z pamäti“

Matovičova poslankyňa povedala pravdu

Zneužíva Igor Matovič svoje postavenie za pomoci Anny Záborskej(Kresťanská únia), Jána Budaja (ZMENA ZDOLA), Jany Žitňanskej(NOVA)

Bez nás nikdy systém nezmeníte a nikdy občan nepocíti, čo je to , , dôstojný život“ !

Každý občan dostane podielový list štátu a . . . . . .

Každý občan dostane podielový list štátu a . . . . . .

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.