Založ si blog

Majú nás, Slovákov, zmapovaných po genetickej mape.

Keď sa objavil tento článok po prvý raz na blogu, hneď bol veľký záujem o moju osobu. Hlavne SIS sa začala veľmi zaujímať. Nikto nechcel nič priznať.

https://jurajchlebik.blog.sme.sk/c/385507/kopte-exekutorov-do-zadku.html

Dnes sú vďaka tej informácií zástupcovia ĽSNS v Euro parlamente a zabudli ľuďom vysvetliť, prečo nenaplnili nič zo svojho programu a sľubov. Celkom dobre pochopili, čo je to politika a špina okolo nej.

Postihnutí súdnym rozhodnutím, nebojte sa

There once lived most adaptable people in the world , so let eradicate own passivity .( preklad na konci článku)

Vlastizradcov popraviť! Kolaborantov uväzniť na doživotie! Pomocníkov a rozvracačov, ktorí bránia systém, ktorý ľudom nedá žiť, treba potrestať väzbou a ťažkou prácou!

Neexistuje zľutovanie nad človekom, ktorý bráni slobode väčšiny a peniaze- ilúzie oligarchie sú prvoradejšie ako spoločný život spokojných občanov okolo neho!

Dohody o ľudských právach = fraška.

Právo, sloboda, občan ako najväčšia autorita v štáte = ignorovanie a fraška – ponúkajú falošné nádeje vo forme petícii.

Zneužívanie mandátu- dôvery občanov na manipuláciu volieb = uzurpácia = móda.
Odpustenie neexistuje – lebo už vypršal limit s názvom ,, po dobrom to možno pôjde “!

Nová vláda zostavená z ľudu!

Organizačná štruktúra , , Nového štátu“ podľa národného programu

Máme odporúčania a poctivých ľudí, ktorí dokážu krajinu riadiť a postaviť ju na nohy aj ekonomicky aj morálne. Doteraz

to nedokázali žiadne vlády!

Prečo ? Chýbala zodpovednosť!

Karierizmus prebil akúkoľvek dobrú myšlienku a zdevastoval všetky dobré myšlienky občanov na vybudovanie spokojnej spoločnosti .

Spoločnosť ? = spolu cnostne

Budúcnosť so seberovnými? Ale ako si to predstavujete ?

Občan má kontrolovať, aby nebola zneužitá jeho dôvera!

po slanec – je poslaný v mene občana, lebo dostal vo voľbách dôveru od spoluobčanov, aby plnil vôľu občanov.

Občan je zákon a nie SYSTÉMOM NANÚTENÁ HLÚPOSŤ, aby poslanec predkladal zákony a sedel v parlamente.

Kázal mu to občan?

Uvedomte si ako vás zmanipuloval systém a ako zmanipuloval tých, čo sa narodili po roku 1989!

Celá generácia je ovplyvnená americizmom, ale taktiež celá generácia , ktorá je vo veku viac ako 60 rokov veku, sa nevie vžiť do problémov občanov v strednom veku. 40% občanov sa prispôsobilo myšlienkam z totality,, kto neokráda štát, okráda svoju rodinu“, ale my predsa nechceme kradnúť, alebo ÁNO?

Matovičova vláda uvažuje XIII. diel . . . . Ako vytvoriť vlastnú menu a zabezpečiť ekonomicky Slovensko bez zadlžovania?

Je ťažké tieto myšlienky z blogu šíriť, alebo ich pochopiť ? Nabudúce vám prezradím ako sa na akciu na doručiteľa budete snažiť prijať Novú spoločnosť so vznikom novej politickej strany, ktorá vyhovie občianskym požiadavkám a potrebám v prvom rade!

Bude sa raz písať rok 2050 a na parkovisku biznis centra bude nápis :
There once lived most adaptable people in the world , so let eradicate own passivity .(Tu kedysi žil najprispôsobivejší národ na svete, preto sa vlastnou pasivitou nechal vyhubiť .)

 

názor : Dušan-ba

A ako veriteľ sa mám ako domôcť pohladávky ked podla teba by mali exekútori paliť do …… To mám večer s kuklou na hlave a basebolkou rozmlátiť dlžníkovi kolená aby pochopil že mi má vrátiť dlh !!!!!! Ty bud len rád že nedlhuješ luďom s mafiánskymi praktikami a dlhuješ tým čo sa s tebou vybavujú cez súdy a exekútorov.

Článok 7 ods. 2 Ústavy SR: Ústavodarná a zákonodarná moc Európskych spoločenstiev a Európskej únie má prednosť pred mocou občanov Slovenskej republiky pred zákonmi Slovenskej republiky. Štát existuje ústavodarnou a zákonodarnou mocou národa. Právny zánik národa a štátu SR:

Na základe horeuvedeného v súčasnosti u nás sudcovia, prokurátori, policajtky, vojaci, exekútori, právničky, úradníci, politici a slovenskí pisári parlamentu, vykonávajú právomoc cudzej ústavodarnej a zákonodarnej moci !!! máš tam viac dôvodov- neboli by exekúcie , ak by bola dodržiavaná ústava a fungoval systém, ale systém je len vláda a moc 1% – máš na výber , pomôžeš občanom, alebo sa zdekuj a pál do *****

Vedia štrajkovať občania voliči alebo si myslia , že ÁNO?

, , Viete čo, nerozumiem tomu . “ (Igor Matovič)

Loďka Igora Matoviča nemá záchranné koleso

Čo sa šíri na fb ?…………………………. kopírujem originál lebo sa mi to nechce opravovať J  :

,,A je to tu… …pripravuju genocidu……..Nepýtajte sa ma ako to viem. Je to tak, a ak s tým nič nespravíme. Tak to behom 2-3 mesiacov bude realita. A potom už bude neskoro si búchať hlavu o zem ??

Odpoveď prišla veľmi rýchlo. Skoro mi roztrhlo srdce, no môj program funguje. Aj oni počúvajú programovanie. Ale za to som zistil skutočný plán. Ten posledný summit akože proti Koróne a otepľovaniu bol iba fraška. Skutočný program bol urobiť test v prvom kole na Slovensku a hneď na to v závese v ČR.

Plán je stanovený.

Vlastizradca Matovič dostal presne napísaný manuál ako postupovať. 1. Celonarodne povinné testovanie PCR výškrab koróňa akože test. Prvý set bude obsahovať čip a nano boty.

  1. Druhý opakovaný akože test zavedie skrz špajlu aditiva (zložky) ktoré doplnia nanoboty.
  2. Spustí sa na 100% 5G sieť aby nanoboty mohli fungovať. Na rovnakom princípe ako RFID čip ak je v dosahu elektrického poľa. Preto povinné spustenie 5G s dohľadom NATO. Iba pred pár dňami Korčok a tá štetka na obrane oznámili, že 5G je takticky zavedené pod vojenským dohľadom NATO na obranu!
  3. Konečný plán je akože testami označiť a infikovať každého jedného obyvateľa Slovenska. Preto sa to bude konať pod dohľadom armády! Cieľ je jednoduchý. Slovensko ako krajina s 5,5 milióna obyvateľmi bude ako testovací králik na Úmrtnosť skrz nanoboty – 5G + aditivum na celkovú otravu organizmu daného jedinca. Samozrejme sa vyhovoria, že zomreli na pandémiu korony! NWO rozhodlo do Európy presídliť 100 000 000 negrov a rôzne moslimské etnika. Nakoľko v Európe fyzicky na to nie je miesto. Musia odstrániť obyvateľov krajín ktoré sú určené na výmenu obyvateľov. A tým je Slovensko a Česko! Vojna začala a každý z vás ktorý podstúpil koróňa výškrab PCR test. Už bol označený, teraz nastupuje

fáza č. 2 = likvidácia! Maju nás Slovákov zmapovanych po genetickej mape. Nakoľko zdravotné karty sú v elektronickej podobe a databázu vlastní a spravuje IzraHell firma. Servery ako aj celá databáza sa nachádza v štáte zvanom IzraHell ·

Odpovedať · Palo Singh sedi to s vecami, co vieme. korejska firma je napojena na gatesa. jeho firma Moderna vyvijala genetiku mutujucu RNA vakcinu, ako aj spolu s vojenskym vyskumnym ustavom Darpa, robili nanocastice a kadejaky taky humus…“

Vážení politici! Vás dokážu už len dve veci uspokojiť.

24.03.2024

Všetky možné hádky sa mediálne dozvedáme, ale to najdôležitejšie, ako konečne zabezpečiť a naplniť potreby občanov, nie! Kto má viac viny na svojich pleciach? Média alebo kandidáti? Vážení politici! Vás dokážu už len dve veci uspokojiť. A to buď, že to už máte za sebou alebo, ak na to ešte len čakáte! No a čo mám na mysli? Obnovenie trestu smrti ! , , Čierny [...]

Média ! Nebojte sa priznať svoje zločiny! Píšte o nich a všetko sa dá zmeniť a napraviť!

19.03.2024

Lož má krátke nohy! Dovtedy sa chodí s krčahom po vodu, kým sa nerozbije! Napokon, nie nadarmo sa vraví: Judikát Jtk 20/2010 – Poľahčujúca okolnosť (§ 36 písm. l/ Tr. zák.) – priznanie sa obvineného k spáchaniu trestného činu a úprimna ľútosť. ,, Priznanie a oľutovanie spáchania skutku sa považuje za poľahčujúcu okolnosť. Pred tým ako podáte trestné [...]

Bublinková väznica !

14.03.2024

Drahí príbuzní, deti, vnúčatá, kolegovia a priatelia! Blíži sa deň, keď uplynie päť rokov od vtedy, ako nás tu spoločne, aj keď oddelene uväznili. Síce na seba vidíme naľavo, napravo, hore, dole, vpredu aj vzadu, ale nemôžme sa rozprávať a počuť. Tak vám tento list v nedeľu prečítajú megafónom, ako každému, kto chce využiť možnosť eutanázie do päť rokov po [...]

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

SR Strážske Počasie Búrka KEX

Nie všade sa sviatky začnú prívetivým počasím, platí aj druhá najvyššia výstraha

28.03.2024 20:13

Vietor môže dosahovať priemernú rýchlosť do 105 kilometrov za hodinu.