Založ si blog

Zložíme sa na liečbu Matovičovi alebo na našu výhru vo voľbách ?

Všetci pamätníci, ale aj ročníky, ktoré dnes majú problém pochopiť, ako je to možné, že toľko rokov , ktoré máte odpracované, neprináša stále výsledky na naplnenie vašich potrieb a dôstojného života?

Matovičova vláda uvažuje o téme IV. diel . . . . . Dôchodok , staroba, odpočinok , malo by sa to pomenovať , , šťastný život seniora”?

,,Táto vláda je najkatastrofálnejšia počas môjho života. A tom som zažil Gottwalda , Zápotockého, Novotného, Černíka, Štrougala, Husáka. Každý z nich niečo priniesol či už pre vtedajšiu ČSSR alebo samotné Slovensko.

Veď po II.svetovej vojne sa Slovensko stalo z feudálne agrárneho štátu štát s vysoko rozvinutým priemyslom! Slovenskí politici – Husák,Válek, Chňoupek, by boli dnes hviezdami politického neba v celej Európe. Husák ako právnický expert pri tvorbe zoskupenia v rámci Finlandia, geniálny Bohuš Chňoupek dokázal v roku 1982 získať späť už stratené československé zlato, ktoré nám nie a nie západní spojenci nechceli vrátiť a to 24,5 tony!

Pri delení Česko- Slovenska sa Slovensku, ušla 1/3, t.j. vyše 6,1 tony. Česi si to svoje rozpredali za sumu 325 USD za trójsku uncu a trhali si vlasy, keď cena zlata stúpla za 3 roky na 1000 USD! Slovensko si prezieravo zlato ponechalo, preto má dnes, pochopiteľne, ekonomickú výhodu voči ČR. No a Miroslav Válek? Dodnes mu dnešní antikomunisti nemôžu prísť na meno!“

jeronym

, ,Môžem pripočítať cent za sáčok? “

Víťazstvo treba pripraviť!

video:

video:

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Nedeľa 9. augusta 2020

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Nedeľa 9. augusta 2020

Niekde si možno občania chránia, čo spoločne v štáte dosiahli, ale na Slovensku Slovák ukradne, čo vidí.

História z budúcnosti

video:

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Sobota 25. júla 2020

Stretnutie na paši

video:

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy!

11.04.2024

Pri referende o vstupe do európskej únie, si občania Slovenska mysleli, že sa budeme rovnať, a to hlavne platovo, ako v Nemecku! Ako ste si stačili všimnúť, digitalizácií sa nevyhneme, ale o všetkom môžeme rozhodovať my občania – voliči, a preto, by ste sa mali oboznámiť s našími reformami lebo inak naletíte na tie reformy, čo nám pripravili skorumpovaní politici [...]

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

archeológovia, Kremnička, Banská Bystrica

Unikát na Slovensku aj v okolitých štátoch: Miesto brutálnych popráv skúmajú archeológovia

20.04.2024 07:00

V lokalite krvavého masakru ide o novátorský počin slovenskej archeológie. V banskobystrickej časti Kremnička odštartovali výskum na mieste masových popráv.

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.

kastiel cunovo

Mestá a obce kritizujú nápad rezortu kultúry. Odkazujú: predaj pamiatok je zložitý, novinky situáciu zhoršia

20.04.2024 06:00

Rezort pripustil, že nemá v rozpočte vyčlenené prostriedky na ich kúpu a doteraz si predkupné právo neuplatnil ani raz.