Založ si blog

Napísala na sociálnej sieti 15. diel

Katalin Tara. Každý bloger, a je ich tu dosť presadzuje len svoj názor, to čo cíti, čo si myslí on a tým „poškádlý“ čitateľov. Ako a kde sa každý zaradí, je len na ňom.
Ale verte mi, že takto sa nenastaví slovenský národ ako sú prezentované Vaše názory. Isté je to, že Vy nie ste odkázaná na lajky a podľa komentárov Vás aj mnohí „nemusia“, ale hlavne ich irituje to, kto vlastne ste.

Ale niektorí sú tiež zneistený tým, čo píšete, keď pozorne čítajú. Ale celkovo národ je už unavený z rôznych sľubov, sankcií a ako sa hovorí, topiaci sa aj slamky chytá. Je totálne dezorientovaný, ale odhliadnuc od všetkého, chce žiť v pokoji, v demokracii, bez rôznych káuz a korupčných škandálov. A navyše, Slovensko je tak roztrieštené ako nikdy pred tým.

A nečakaný Covid zmenil celý svet, čo je očividné a všetko to, čo sa deje a udialo za tých pár mesiacov v celom svete je už neúnosné. Proste svet ochorel. A celosvetové dianie v konečnom dôsledku má vplyv aj na našu malú krajinu. A v tej sa dejú veci, že predčia aj Guinesovu knihu rekordov. Subjektívny pocit každého z nás je nepodstatný.

Napísali na sociálnej sieti 14. diel

video:

Uverejnil používateľ Štefan Számel István Piatok 10. júla 2020

Keby demokracia fungovala, neboli by sme v dnešnej situácii a tí čo nám vládnu majú nás za hlúpych a nevzdelaných. Prečo? Lebo neinformovanosť a nedostatok kompetencií voličov, ktorí sa nevyznajú v zákonoch a navyše nemajú ani vplyv na to, ako sa tvoria a schvaľujú. Ľudia majú už averziu k politike, nevedia nájsť jedného „čistého“ politika, bez škrupúľ, bez minulosti, bez prezliekania kabátov.

Je horúco a bude horúco. VieraVieročka Mas-tná

video:

Vzdy bylo nutne se epidemii branit.Vzdy bylo nutne ale i publikum imunizovat.Cim dele budeme verit Covid lzi. Tim vice budeme nicit budoucnost nasich potomku!Nenechme se zakleknout Medici!My ted musime v gardu nasich promocnich prisah stat jako zed pred nasimi lidmi!Prisel cas!

Uverejnil používateľ Vaclav Jordan Streda 8. júla 2020

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy!

11.04.2024

Pri referende o vstupe do európskej únie, si občania Slovenska mysleli, že sa budeme rovnať, a to hlavne platovo, ako v Nemecku! Ako ste si stačili všimnúť, digitalizácií sa nevyhneme, ale o všetkom môžeme rozhodovať my občania – voliči, a preto, by ste sa mali oboznámiť s našími reformami lebo inak naletíte na tie reformy, čo nám pripravili skorumpovaní politici [...]

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

archeológovia, Kremnička, Banská Bystrica

Unikát na Slovensku aj v okolitých štátoch: Miesto brutálnych popráv skúmajú archeológovia

20.04.2024 07:00

V lokalite krvavého masakru ide o novátorský počin slovenskej archeológie. V banskobystrickej časti Kremnička odštartovali výskum na mieste masových popráv.