Prečo dávate starých príbuzných do starobincov, keď majú rodiny ?

27. júna 2020, volajte112, Nezaradené

Je tam o nich lepšie postarané alebo je problém inde ?

Keďže sa žiaden novinár alebo politik z parlamentu alebo z tribúny protestujúcich nevenuje najpodstatnejšej téme , ktorá dnes ma na svedomí BEZVLÁDIE, treba okamžite začať chrániť to najcennejšie, čo na Slovensku máme, a to sú mozgy plné skúseností a praxe, ktoré napriek rýchlemu pokroku môžu odovzdať generáciám niečo, čo už moderná doba stratila. Sú to naši rodičia, starí rodičia alebo jednoducho dôchodcovia.

Strach z pokút alebo z korony vyvoláva stres a napriek rôznym odborným informáciám už nedokážu rozoznať, čo je pravda a čo lož.

Najjednoduchšie pochopenie pravdy je :

Všetci ,ktorí propagujú lepšiu budúcnosť, túžia po hlasoch voličov, ale kto z nich to skutočneide robiť pre voličov , pre ľudí?

My tiež potrebujeme voličov, aby strana Únia Štátnej Starostlivosti mohla vzniknúť. Preto ak sa niekto bojí, že on nevie tak rozprávať ako politici, poviem vám len toľko,, aj nevidiaci, hluchonemí občania, by vedeli riadiť krajinu ak vedia čo potrebujú a chcú!

Organizačná štruktúra , , Nového štátu“ podľa národného programu

Preto s Úniou Štátnej Starostlivosti chceme osloviť všetkých, ktorí na protestoch oslovujú občanov a vyzvať ich, aby s nami rokovali o ľuďoch a pre ľudí s návrhmi a riešeniami a dohodli sme sa spoločne o tom, ako zastaviť biedu a utrpenie, nemorálnosť a chamtivosť, zlo a ponižovanie a všetky riešenia a návrhy,  boli počas rokovania vysielané na živo pre verejnosť!