Založ si blog

6. bod . . Programové vyhlásenie Vlády podľa potrieb občanov

Poďme si pripraviť hlupákov, ktorých tam zvolíme na nasledujúce 4 roky do parlamentu!

Alebo sa ideme naučiť , čo skutočne potrebujeme a čo chceme? Kto z nás presne vie, čo potrebuje a chce, ale si netrúfa stať sa poslancom parlamentu, nech napíše koho volil a prečo. Ak vieme zvoliť do parlamentu hlupákov, podnikateľov , lebo sú peknučkí na fotečkách a šikovní v podnikaní ( kradnú a nikto ich nepotrestá), stabilných politikov, lebo vedia rozprávať, ale pritom si všetci myslíme, že budú takí istí ako tí pred nimi, načo potom čítate články, ktoré našepkávajú , čo robiť a ako dosiahnuť to, po čom túžime??????????

Tu je informácia pre odvážnych, zodpovedných, odborných, nespokojných, ale aj nevedomých občanov, ktorí chcú zmenu a chcú sa osobne na nej podieľať, ale sa aj nebojácne osobne stretnúť s autormi myšlienok.

ioup.riesenia@gmail.com , je to kontakt a cesta do Únie Štátnej Starostlivosti, kde My všetci rozhodujeme o slobodných voľbách ( ako na to, čo to je , kedy a ako je to reálne, ), o tom ako sa dá odstrániť dlh Slovenska, ako sa dá zrušiť dlh občanov, ako to, že sa to dá a nikto o tom nerozpráva, prečo nemôžeme mať väčšie platy, lepšie pracovné možnosti atď. ( Veď vieme, čo chceme alebo NIE?)

Následky politiky premiéra Igora Matoviča

—————————————————————————————————————————————————————————-

Programové vyhlásenie Vlády podľa potrieb občanov v prípade úspešných volieb v roku 2024

Únia Štátnej Starostlivosti je jediná politická strana na Slovensku, ktorá sa zaujíma o naplnenie a realizáciu potrieb občanov – voličov Slovenska. Je to strana pre každého občana, ktorý chce svoje potreby vyriešiť a žiť dôstojný život.

Body, ktoré ľahšie občan pochopí

Matovičova vláda uvažuje XXII. diel . . . . . . . . . . . . . . . Ako vypracovať a prijať zákon , ktorý chcela predložiť JUDr. Mária Ritomská, keď bola ešte v parlamente poslankyňou?

Bod č.6. Štátna dotácia do každého rezortu 1.miliarda v novej mene. ( je minimálne 6.000 rezortov // obce a mestá // + do každej nemocnice a školy podľa potreby)

Matovičova vláda uvažuje XIII. diel . . . . Ako vytvoriť vlastnú menu a zabezpečiť ekonomicky Slovensko bez zadlžovania?

Považujem Váš počin za osožný pre všetky generácie skutočných vlastencov, charakterných, objektívne a odborne uvažujúcich ľudí na Slovensku, ale aj mimo neho. Spoluúčasť na tejto záslužnej práci neodmietam, avšak pri zreteli na moje zdravie a vek. S pozdravom doc. Ing. Jozef Troják, CSc. ( Reformy vo verejných financiách).Možno by tato krásna myšlienka chcela väčšiu propagandu …..v každom prípade to je premakané ako ľudsky tak aj ekonomicky….už to len zrealizovať do praxe……máte moju 100 percentnú podporu….ak treba som s Vami.

https://www.mojevideo.sk/video/2d4b5/boj_o_spravodlivost_6_10.html

Matovičova vláda uvažuje o II. diel. . . . . . . ideme národu ukázať, ako sa môže mať, ak to chce!

Matovičova vláda uvažuje o potrebách občanov III. diel. . . . . . Materská dovolenka 7 rokov

Matovičova vláda uvažuje o téme IV. diel . . . . . Dôchodok , staroba, odpočinok , malo by sa to pomenovať , , šťastný život seniora”?

Sme tu pre všetkých občanov. Naša Únia Štátnej Starostlivosti prináša riešenia na súčasný zle nastavený politický systém. Neváhajte a pridajte sa k nám! Chceme zobudiť občanov, aby sa nenechali manipulovať, ale aby otvorili oči a odvážne pridali ruku k dielu. Píšte na ioupriesenia@gmail.com

Aby sa napravil celý zničený svet, odstránilo to zlé a dosiahlo to dobré, čo ľudia chcú, ale akosi sa im nechce ( po toľkých sklamaniach) spolupracovať alebo priložiť ruku k dielu( na to stačí šíriť články a informovať o tom nespokojných ľudí a dať im kontakt na ioup.riesenia@gmail.com ), je treba odstaviť a opustiť banky oligarchov a predbehnúť myšlienky lobistických a sionistických skupín. Na to je treba vyzdvihnúť  Slovensko pred svetom. Ten si rýchlo všimne, čo sa tu deje a ako sa nám to podarilo. Toto tu  je  v článkoch a stále pribúda v ďalších  článkoch, ktoré tu vidíte a čítate.

https://sk.wikipedia.org/wiki/Sionizmus

5. bod . . Programové vyhlásenie Vlády podľa potrieb občanov

Najnespokojnejší , najstarší a najnevedomejší občania, by sa mali registrovať prví! Všetci, ktorí tvrdia, že ich politika nezaujíma, by sa mali zaregistrovať do Únie Štátnej Starostlivosti a bez toho, že by nič nerobili a boli len do počtu, sa postupne dozvedia, že práve to, čo chcú a potrebujú , je tu pre nich rozpracované a pripravené okamžite riešiť. Keďže sú na Slovensku skoro všetky štandardné politické strany neplatné a porušujú naďalej zákon o politických stranách a zároveň aj porušujú zákon o voľbách a tak ich rozhodnutia nemajú  pre nás nádej na lepšiu budúcnosť! Je na nás občanoch, založiť politickú stranu, ktorá politiku odstráni a zameria sa na potreby občanov. Systém nedovolí normálne zmýšľajúcim občanom vytvoriť politickú stranu zbieraním podpisov, ale prostredníctvom nízkej životnej úrovne a médií, zabraňuje zviditeľňovať reálne myšlienky .

Kedy sa konečne klamlivé média zamerajú na to, že podvodník a klamár Matovič, Záborská a Budaj oklamali pri voľbách voličov? ? ?

Poslankyňa Anna Záborská sa stala spolupáchateľkou zla

Preto všetci členovia podpisy zbierať nemusia ak dosiahnu potrebný počet členov. ( 10.000 členov, je 10.000 podpisov) Takto sa postupne z každého mesta a obce na Slovensku dozviete ( v novembri na konferencií) všetky skutočné riešenia a spoločne napravíme , čo tu žiadne vlády nedokázali a nedokážu napraviť , ale to len preto, že nepovedia skutočnú pravdu občanom a nemajú vôľu skutočne občanom pomôcť lebo im ide len o mamonu.

U nás ani členské platiť nemusia a ak chcú, môžu dobrovoľne prispieť ľubovoľnou sumou.

 

Ani vedci nie sú imúnni voči konšpiračným teóriám.

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Nedeľa 8. marca 2020

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Piatok 29. novembra 2019

 

Matovičoví voliči majú všetci po –

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.