Založ si blog

4. bod . . Programové vyhlásenie Vlády podľa potrieb občanov

Programové vyhlásenie Vlády podľa potrieb občanov v prípade úspešných volieb v roku 2024

Únia Štátnej Starostlivosti je jediná politická strana na Slovensku, ktorá sa zaujíma o naplnenie a realizáciu potrieb občanov – voličov Slovenska. Je to strana pre každého občana, ktorý chce svoje potreby vyriešiť a žiť dôstojný život.

Body, ktoré ľahšie občan pochopí

Odpovede pre provokatérov alebo hlupákov neposkytujem ani v diskusii. Všetky sú v článkoch. Od roku 2010 nebola otázka, na ktorú by sme nevedeli odpovedať a nikto nedokázal tento ,,Program“ zmeniť alebo zdokonaliť.

Spravodlivosť je drahá komodita a pre obyčajných ľudí je nedostupná

Bod č.4. Sčítanie obyvateľstva ( nové doklady, práca, verejná kontrola, peniaze, spôsob platieb, výchovný a obnovný proces bezdomovcov, alkoholikov, narkomanov, cigánov)

Matovičova vláda uvažuje o II. diel. . . . . . . ideme národu ukázať, ako sa môže mať, ak to chce!

https://www.mojevideo.sk/video/2d466/boj_o_spravodlivost_4_10.html

Matovičova vláda uvažuje XII. diel . . . . . . . Aj cigáň sa chce zmeniť, ale. .

Bomba na rómsku osadu?

Sme tu pre všetkých občanov. Naša Únia Štátnej Starostlivosti prináša riešenia na súčasný zle nastavený politický systém. Neváhajte a pridajte sa k nám! Chceme zobudiť občanov, aby sa nenechali manipulovať, ale aby otvorili oči a odvážne pridali ruku k dielu. Píšte na ioupriesenia@gmail.com

Matovičova vláda uvažuje XIII. diel . . . . Ako vytvoriť vlastnú menu a zabezpečiť ekonomicky Slovensko bez zadlžovania?

Koronavírus ukázal vláde tabuizovanú tému v spoločnosti

Aby sa napravil celý zničený svet, odstránilo to zlé a dosiahlo to dobré, čo ľudia chcú, ale akosi sa im nechce ( po toľkých sklamaniach) spolupracovať alebo priložiť ruku k dielu( na to stačí šíriť články a informovať o tom nespokojných ľudí a dať im kontakt na ioup.riesenia@gmail.com ), je treba odstaviť a opustiť banky oligarchov a predbehnúť myšlienky lobistických a sionistických skupín. Na to je treba vyzdvihnúť  Slovensko pred svetom. Ten si rýchlo všimne, čo sa tu deje a ako sa nám to podarilo. Toto tu  je  v článkoch a stále pribúda v ďalších  článkoch, ktoré tu vidíte a čítate.

https://sk.wikipedia.org/wiki/Sionizmus

Najnespokojnejší , najstarší a najnevedomejší občania, by sa mali registrovať prví! Všetci, ktorí tvrdia, že ich politika nezaujíma, by sa mali zaregistrovať do Únie Štátnej Starostlivosti a bez toho, že by nič nerobili a boli len do počtu, sa postupne dozvedia, že práve to, čo chcú a potrebujú , je tu pre nich rozpracované a pripravené okamžite riešiť. Keďže sú na Slovensku skoro všetky štandardné politické strany neplatné a porušujú naďalej zákon o politických stranách a zároveň aj porušujú zákon o voľbách a tak ich rozhodnutia nemajú  pre nás nádej na lepšiu budúcnosť! Je na nás občanoch, založiť politickú stranu, ktorá politiku odstráni a zameria sa na potreby občanov. Systém nedovolí normálne zmýšľajúcim občanom vytvoriť politickú stranu zbieraním podpisov, ale prostredníctvom nízkej životnej úrovne a médií, zabraňuje zviditeľňovať reálne myšlienky . Preto všetci členovia podpisy zbierať nemusia ak dosiahnu potrebný počet členov. ( 10.000 členov, je 10.000 podpisov) Takto sa postupne z každého mesta a obce na Slovensku dozviete ( v novembri na konferencií) všetky skutočné riešenia a spoločne napravíme , čo tu žiadne vlády nedokázali a nedokážu napraviť , ale to len preto, že nepovedia skutočnú pravdu občanom a nemajú vôľu skutočne občanom pomôcť lebo im ide len o mamonu.

U nás ani členské platiť nemusia a ak chcú, môžu dobrovoľne prispieť ľubovoľnou sumou.

……Pretože ľudí nezaujíma vykrikovanie, urážanie, či populistické reči a EGO, ale riešenia, činy a odvaha ich naplňovať a riešiť. Ľudia dávno pochopili, že celoživotná príprava na niečo a sľuby na desaťročia ich neuživia a tak sa rozhodli podľa najdokonalejšieho plánu. Plánu, ktorý je z ich hláv, z ich života a v ich moci, kde sami môžu určovať cestu, cieľ a stratégiu aby riešenia mohli aj sami zažiť a skúsenosti odovzdať aj svojim deťom. Touto cestou pre nich sa stal Inštitút ochrany ústavných práv a vízia novej spoločnosti. Tu je cesta, cieľ a stratégia, tu je aj odvaha, odhodlanie a činy.

Matovičoví voliči majú všetci po –

Vážení politici! Vás dokážu už len dve veci uspokojiť.

24.03.2024

Všetky možné hádky sa mediálne dozvedáme, ale to najdôležitejšie, ako konečne zabezpečiť a naplniť potreby občanov, nie! Kto má viac viny na svojich pleciach? Média alebo kandidáti? Vážení politici! Vás dokážu už len dve veci uspokojiť. A to buď, že to už máte za sebou alebo, ak na to ešte len čakáte! No a čo mám na mysli? Obnovenie trestu smrti ! , , Čierny [...]

Média ! Nebojte sa priznať svoje zločiny! Píšte o nich a všetko sa dá zmeniť a napraviť!

19.03.2024

Lož má krátke nohy! Dovtedy sa chodí s krčahom po vodu, kým sa nerozbije! Napokon, nie nadarmo sa vraví: Judikát Jtk 20/2010 – Poľahčujúca okolnosť (§ 36 písm. l/ Tr. zák.) – priznanie sa obvineného k spáchaniu trestného činu a úprimna ľútosť. ,, Priznanie a oľutovanie spáchania skutku sa považuje za poľahčujúcu okolnosť. Pred tým ako podáte trestné [...]

Bublinková väznica !

14.03.2024

Drahí príbuzní, deti, vnúčatá, kolegovia a priatelia! Blíži sa deň, keď uplynie päť rokov od vtedy, ako nás tu spoločne, aj keď oddelene uväznili. Síce na seba vidíme naľavo, napravo, hore, dole, vpredu aj vzadu, ale nemôžme sa rozprávať a počuť. Tak vám tento list v nedeľu prečítajú megafónom, ako každému, kto chce využiť možnosť eutanázie do päť rokov po [...]

Illinois, police

Útok nožom v Illinoise si vyžiadal štyroch mŕtvych a päť zranených

28.03.2024 10:46

Podozrivého muža policajti zadržali. Motív útoku nebol bezprostredne známy.

Baltimore most loď nákladná

Po zrútení mosta v Baltimore našli telá dvoch zo šiestich nezvestných osôb

28.03.2024 10:12

Obrovská nákladná loď, ktorú nebolo možné ovládať a následne narazila do mosta, absolvovala predtým v miestnom prístave „bežnú údržbu motora“.

Rakva / Rakvy / Cintorín / Pohreb /

Nadúmrtnosť po troch rokoch klesla takmer na nulu, podpísali sa pod to dva hlavné faktory

28.03.2024 09:50

Počet zomretých vlani klesol v porovnaní s rokom 2022 vo všetkých krajoch Slovenska.

Štefan Harabin

To je nejaká partizánčina. Harabin poprel podporu Pellegrinimu

28.03.2024 09:00, aktualizované: 10:05

V médiách sa ráno objavila správa, že Harabin pôjde voliť v druhom kole šéfa Hlasu.