Bude platiť zákon o ochrane životného prostredia , , Úplný zákaz fajčenia na verejnosti“ ?

23. apríla 2020, volajte112, Nezaradené

Karanténa na Covid-19 potvrdila, že vo viacerých miestach na svete sa zlepšil vzduch a tak to malo dobrý vplyv na životné prostredie. Keďže máme teraz na Ministerstve životného prostredia odborníka, mal by sa prijať Úplný zákaz fajčenia na verejnosti.

https://www.startitup.sk/v-tomto-spanielskom-meste-si-uz-od-buduceho-roka-cigaretu-pravdepodobne-nezapalis/

https://cestovanie.pravda.sk/cestovny-ruch/clanok/506909-turisti-pozor-fajcenie-vo-verejnych-priestoroch-obmedzuje-vacsina-krajin-europy/

https://domov.sme.sk/c/4295529/uplny-zakaz-fajcenia-v-niektorych-krajinach-uz-prinasa-vysledky.html

Myslím, že by to prinieslo výsledky. Možno je to dobrý nápad, aby bolo vidieť aj výsledky samotného ministra a hlavne výsledky jeho práce za roky v politike. Je to lepšie ako po skončení ministerského obdobia napísať správu o tom, že keď sa myslí zeleň, tak sa myslí, že listy sú zelené a dokonca aj tráva.

archív ioup

https://www.minzp.sk/spravy/

 Ján Budaj: Zelený reštart ekonomiky je jedinečná príležitosť, nie prekážka

17.04.2020

Minister životného prostredia Ján Budaj sa dnes pridal k iniciatíve na podporu Európskej zelenej dohody a Zelenej obnovy európskej ekonomiky. Tento dokument, ktorému vyjadrilo podporu už 13 európskych enviroministrov, vzala na vedomie aj vláda SR. Ambiciózny plán zeleného reštartu európskej ekonomiky podporilo Slovensko ako prvý štát Vyšehradskej štvorky.

 

Ale verejnosť, by sa mala skôr zaoberať, čo tam aj on robí, keď?:

Kedy sa konečne klamlivé média zamerajú na to, že podvodník a klamár Matovič, Záborská a Budaj oklamali pri voľbách voličov? ? ?