Podvodný dar od operátora.

19. apríla 2020, volajte112, Nezaradené

Ak Vám dám peniaze, miňte ich na čo chcete, či už sú v hotovosti alebo vo forme bonusu. Dobijete si kredit za 12,-euro a operátor Vám automaticky pripíše 50%, čiže 6 euro, ale zabudne poznamenať, že v skutočnosti sú to len body evidované u neho. Miniete 12,-euro a stále máte ešte 6,-euro. Chcete si kúpiť mhd lístok a príde Vám odpoveď: nemáte uhradenú faktúru alebo dostatočné množstvo na kredite. V tom Vás kontroluje revízor ! on si plní svoju prácu a takéto banality ho nezaujímajú. ,, to si riešte u operátora!“

Vláda Matoviča – drezúra úradníckeho koňa

Operátorovi trvá 30 dní, až dostanete odpoveď, ale pokutu za Vás neuhradí!Kredit je možné míňať len na sms-ky a hovory, ale MHD lístok si zaň nekúpite. Revízora nezaujíma prečo neprišiel lístok na mobil, keď máte ešte dostatok kreditu.

Všetko je to len o tom, ako vytiahnuť čo najviac peňazí od klienta , zákazníka.A takýchto podvodov tu bude , až skončí karanténa s koronavírusom ešte veľa. Napríklad, ako si budú stratu na preprave cestujúcich účtovať dopravné spoločnosti od Vlády, keď už im to sľúbila?Je rok 2020 a väčšina mhd autobusov a trolejbusov alebo električiek, už majú nulovú hodnotu, lebo sú zastaralé, ešte z čias socializmu.

Učiť sa ! Učiť sa ? Učiť sa. . . . . . . . . . . Matovičova vláda uvažuje ? XXVIII. diel

To svedčí aj o tom, že sa vyrábali stroje, zariadenia, technika, ktorá niečo vydržala a ešte aj vydrží , a na ktorej môžu ryžovať aj v budovanej demokracii na Slovensku, ešte chamtiví privatizéri a podnikatelia.

https://www.tyzden.sk/spolocnost/59771/za-sociku-bolo-lepsie-mysli-si-takmer-40-slovakov-velky-prieskum-k-novembru-89/

https://jurajchlebik.blog.sme.sk/c/490572/v-com-bol-socializmus-lepsi-a-preco-sa-spominaju-len-50-te-roky.html