Založ si blog

Matovičova vláda uvažuje XIX. diel . . . . . . . . . Čo sa ešte nepodarilo pre ( našich) občanov vybaviť ?

,,Kto nás, občanov, ochráni pred Matovičom?

Pán premiér je stále v polohe predsedu OĽANO so štyrmi členmi. V jeho hnutí sa kolektívne radiť nemusel. To, čo ho ráno  napadlo, okamžite, alebo najneskôr pred obedom, už prezentoval na tlačovej konferencii. Ibaže teraz si musí uvedomiť, že je predseda kolektívneho orgánu – vlády SR a že zodpovedá za celý štát. Jeho rozhodnutia majú dosah nie iba na percentá jeho hnutia, ale na každého jedného obyvateľa. Preto je z jeho strany veľmi nezodpovedné, ak pokračuje v rétorike aj v konaní predsedu OĽANO. Jeho riadiaca neskúsenosť priam kričí na každej tlačovke a na každom jeho vyjadrení. V tejto situácii sa pýtam: Kto nás, občanov ochráni pred Matovičom? Pán premiér chcel vládnuť transparentne a chcel vedieť, čo si ľudia budú o jeho vládnutí myslieť. Preto je načase, aby sme my, občania vyjadrovali svoj názor verejne na pána Matoviča, aby sa prebral a začal štát riadiť, alebo posunul riadenie niektorému zodpovednejšiemu ministrovi jeho vlády.

fotto archív ioup

Čo sa týka testovania – predseda vlády sľuboval početnejšie testovanie. Ale aký význam ma testovať ľudí, ktorí sú bez príznakov, nemali sa ani ako nakaziť, iba majú na zaplatenie súkromnej firme za testovanie. Od múdreho premiéra by som očakávala, že ak máme navýšenú kapacitu na testovanie, v prvom rade by bolo potrebné začať testovať zdravotníckych pracovníkov a ľudí v prvej línii – policajtov, záchranárov, predavačov, pretože ak oni budú infikovaní, môžu nakaziť rádovo veľa ľudí.

A na záver už iba odporúčanie:

Pán Matovič, prosím dajte sa testovať. Aby sme mali istotu, že nás, občanov nenakazíte.

Monika Smolková, bývalá poslankyňa Európskeho parlamentu.“

Kedy sa konečne klamlivé média zamerajú na to, že podvodník a klamár Matovič, Záborská a Budaj oklamali pri voľbách voličov? ? ?

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy!

11.04.2024

Pri referende o vstupe do európskej únie, si občania Slovenska mysleli, že sa budeme rovnať, a to hlavne platovo, ako v Nemecku! Ako ste si stačili všimnúť, digitalizácií sa nevyhneme, ale o všetkom môžeme rozhodovať my občania – voliči, a preto, by ste sa mali oboznámiť s našími reformami lebo inak naletíte na tie reformy, čo nám pripravili skorumpovaní politici [...]

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

archeológovia, Kremnička, Banská Bystrica

Unikát na Slovensku aj v okolitých štátoch: Miesto brutálnych popráv skúmajú archeológovia

20.04.2024 07:00

V lokalite krvavého masakru ide o novátorský počin slovenskej archeológie. V banskobystrickej časti Kremnička odštartovali výskum na mieste masových popráv.

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.

kastiel cunovo

Mestá a obce kritizujú nápad rezortu kultúry. Odkazujú: predaj pamiatok je zložitý, novinky situáciu zhoršia

20.04.2024 06:00

Rezort pripustil, že nemá v rozpočte vyčlenené prostriedky na ich kúpu a doteraz si predkupné právo neuplatnil ani raz.