Založ si blog

Matovičova vláda uvažuje o XVIII. diel . . . . Domobrana alebo vojenská služba?

Domobrana ? …alebo,, Tupé ovce naženieme do prvej línie“

Asi pred šiestimi rokmi sa cez Slovensko prehrnula správa, že cez internet mladých mužov volali narukovať. Všetci občania poučení už z rôznych oblastí o ústavnosti a zákonoch vedeli, že ak právne štát neexistuje , nemôže ich nikto nútiť na vojnu.

archív : Pomoc blog Pravda

Lenže moc oligarchov a vládcov sveta má svoje plány a tiež číta a vidí, čo dokážu ľudia ak sa zaujímajú o spoločné riešenie chrániť si krajinu ( ako len myslieť sám na seba), preto tiež dokáže vždy pripraviť proti ťah ako ,,zbraň na obranu moci “.

archív : Pomoc blog Pravda

Kto z poslancov NRSR ( ktorí sa pred voľbami 2020 potrebovali presadiť so svojim volebným programom, aby tam dnes mohli sedieť a brať za to slušné platy) rozprával o potrebe vytvoriť  domobranu, ktorá vzniká priamym výberom a voľbou ľudí, (kde okolie, či na pracovisku, v obci , v meste občania dôverujú), aby sa mohli spoločne organizovať a chrániť si vlastné životy, rodiny a krajinu, pred zneužívateľmi moci a vonkajším nepriateľom.

https://domov.sme.sk/c/20119752/kotleba-chce-za-statne-vlastnu-domobranu.html

archív : Pomoc blog Pravda

Aké sú myšlienky nepriateľa , aby mohol zneužiť to , čo je v každej krajine prirodzené? Nechceli, isť do armády, ale majú vlasteneckú hrdosť, tak sa popravia sami ako vlastenci. Dáme im do čela skúseného veliteľa, kde zavedie vojenskú morálku, podľa ktorej sa musia riadiť a budú za neuposlúchnutie rozkazu potrestaní.

Matovičova vláda uvažuje o XVI. diel. . . . . ochrana života a životného prostredia.

 

Dnes sa deje niečo podobné. Nepripravení štátni predstavitelia, aby zakryli svoju neschopnosť, vytvoria zákonom ,,musíš a pokutou nás zastrašia“, lebo čo už občanovi zostane , aká voľba, aké rozhodnutie? Jednoducho musí ! ( povinne sa dať očkovať proti covid-19, ale čo podobné nás ešte čaká?)

Potom, keďže už vedia občania dosť pravdy( čím menej občan vie, tým lepšie ), pošleme túto hordu hlupákov do prvej línie bojovať proti moslimskej tlupe( všetci v politike, pokiaľ nie sú pri moci, tvrdia A a ak sa tam dostanú tvrdia B). Aby nám skôr uverili, verbujte ich proti NATO ( príkladom obyčajné komunálne voľby v Bratislave, kde primátor alebo župan, tvrdil, že odstránia plot pred americkou ambasádou – už je preč alebo tam ten plot stále stojí ?)a EU ( rôzne témy o vystúpení z EU , ale predtým sa rozprávalo, že budeme rovnocennými partnermi )a až potom proti moslimskej kultúre( najskôr reči od významných politikov o ich nebezpečnej viere a presvedčení a potom reči od významných ochrancov ľudských práv o vzájomnej tolerancií) .

archív : Pomoc blog Pravda

Prečo sa zaoberajú len témami a nie riešeniami? Lebo ak nevedomí občania prostredníctvom volieb dostanú do kresiel svojich štátnych predstaviteľov moci, aby ich vo verejnom záujme zastupovali, po pár hodinách od sčítania hlasov, to už nie je pravda. Občan si tak zvolil svojho otrokára a dovolil otrokárovi, aby občana bičoval!( téma prenasledovaní kresťania a zjednocovanie cirkví- uvažujete?)

 

Na Slovensku občania pochopili, že zmluvy, ktoré boli v bezprávnom štáte podpísané s inými mocnosťami sú neplatné, ale aj iné mocnosti to vedia, preto ak je na našom území NATO, ktoré by nás malo podľa platných zmlúv chrániť a to už na vonkajších hraniciach Schengenu, nerobí to. ( táto zmluva je tiež neplatná)

Matovičova vláda uvažuje o retribučnom zákone ?

Schengenský priestor (slangovo Schengen) je územie časti Európy a niekoľkých zámorských území. V rámci neho môžu osoby a tovar voľne prekračovať hranice na ktoromkoľvek mieste zmluvných štátov bez hraničnej kontroly. Voľný pohyb osôb je v záujme dokonalejšej hospodárskej spolupráce. Členmi Schengenského priestoru sú prevažne štáty Európskej únie.

 

Lebo je ľahšie vyhubiť zrelých mužov a ženy vlastnou hlúposťou, ako domobrancov, ktorí chcú chrániť čo je ich, ale nepochopili aký je skutočný rozdiel využiť prirodzené právo a byť zneužitý vojenskou stratégiou a silou z vonku. ( preto ani český veliteľ nemôže riadiť slovenský odboj, lebo zatiaľ systém uznáva dva samostatné štáty, aj keď to bol podvod – preto musí byť obnovený a legislatívne upravený retribučný zákon!)

Kedy sa konečne klamlivé média zamerajú na to, že podvodník a klamár Matovič, Záborská a Budaj oklamali pri voľbách voličov? ? ?

Poslankyňa Anna Záborská sa stala spolupáchateľkou zla

 

 Preto ak takúto masu ľudí postavia do prvej línie, akože dobrovoľne, ostanú tam na voľnom území len starci a deti a tak tých pobijú aj čapicami a ľahšie získajú vytúžené územie. Všetci , aj občania, ale aj vlády ČR a SR už vedia, že rozdelenie ČSSR bol podvod, ale aby sa vyhli trestom za vlastizradu a medzinárodný podvod, ktorý napáchali, musia sa brániť.

Je to domobrana, verbovať ľudí proti NATO a EU na FB? Alebo si naozaj títo šialenci neuvedomujú, že zobú z ruky práve NATO a EU ?

Preto ak chceme na vlastnom území chrániť to, čo je naše, chráňme to s našimi ľuďmi a nenechajme si diktovať inou krajinou !!!!!!!

téma: čo štátne rezervy ? https://davdva.sk/lekar-ctirad-musil-koronavirus-proveril-efektivitu-kapitalismu/

Tento link je tiež pre tento článok dôležitý!

Kto nás zradil ešte pred tým, ako začala II.sv vojna… Odtajnené dokumenty SSSR

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

France Moulin Rouge

Ostalo len LIN ROUGE. Vrtuľa legendárneho mlyna na streche parížskeho kabaretu sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

Mikuláš Černák, súd

Zatiaľ nie, odkázal Černák. Na súde nastal zvrat, rozhodovať o jeho prepustení sa bude o týždeň, boss bossov prehovorí

25.04.2024 08:00, aktualizované: 09:52

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.