Matovičova vláda uvažuje o téme IV. diel . . . . . Dôchodok , staroba, odpočinok , malo by sa to pomenovať , , šťastný život seniora”?

27. marca 2020, volajte112, Nezaradené

Každý  zamestnanec , pri odchode do dôchodku, by mal dostať za odmenu, cestu okolo sveta .  https://www.youtube.com/embed/h3LeVGOBjSg ,

Odchod do dôchodku  by nemal byť vysoký ( vek), aby si bývalý zamestnanec ako dôchodca , mohol cestu okolo sveta zopakovať minimálne za život ešte raz a na toto musia byť vytvorené podmienky aj v novej spoločnosti , teda v novej Novej spoločnosti – štáte.

Nový štát a nová spoločnosť je možná len vtedy, ak sa oddelíme od Medzinárodného Menového Fondu, od bánk oligarchov a začneme myslieť logicky. Len tak dokážu občania pochopiť a prijať jednoduchosť, ktorú im zložitými konšpiráciami za stáročia nanútili do hláv .

fottomaterial z archívu IOUP

Napríklad obchod s drahými kovmi, kameňmi, či investície do niečoho, v čom nie je prehľad, ale špekulácia a zisk len pre vyvolených vládcov sveta- sionistov. Oligarchovia ovládajú burzy, trhy, ceniny a všetko, čo si máte myslieť , že je cenné a je potrebné tam investovať.

Takto  vám nanútia aj dlhopis, ktorý je vlastne pôžička pre banku, ale zisk riadia tak ako aj infláciu.

Preto najlepšia investícia je do ľudského umu a ľudskej  tvorivej práce.

https://anzelma1234.blog.pravda.sk/2020/03/24/igor-matovic-uraduje-statni-uradnici-traste-sa/

 

 

fottomaterial z archívu IOUP

http://ritomska.blog.sme.sk/c/376880/tri-minuty-a-dost.html

fottomaterial z archívu IOUP

,, Občan = volič, je najväčšia a najdôležitejšia autorita v štáte“, ale aj o tom, či pomáhate zbierať podpisy na založenie  vašej strany ,, Únia Štátnej Starostlivosti “,

 http://www.ritomska.eu/sps/  ktorá je dôležitá, aby sme skôr dosiahli spokojnosť občanov a splnili myšlienky spokojnej staroby.

                                                                 fottomaterial z archívu IOUP

Ďakujeme každému, kto pomáha vlastnej krajine docieliť SLOBODU !

https://jurajchlebik.blog.sme.sk/c/518312/clovek-sa-vzdy-bude-bat-toho-comu-nerozumie.html

fottomaterial z archívu IOUP