Holokaust na slovenských pracoviskách.

18. januára 2020, volajte112, Nezaradené

Máte už viac ako 40 rokov a podaktorí si aj viac pamätáte a možno mate aj bohaté pracovné skúsenosti. Odbornosťou možno spomaľujete pracovné tempo, lebo moderné, technicky náročné pracovné pomôcky, nie všetci dokonale viete rýchlo obsluhovať.

Ale nezaslúžite si dôstojný odchod z pracoviska ? Chcete mladým ľuďom zavadzať a kaziť im ich náladu,  image – imidž na pracovisku vašou účasťou alebo prítomnosťou ?

Všimli ste si, že niekedy ak sa ocitnete sám v spoločnosti ľudí s vekovou hranicou vašich dospievajúcich, či už čerstvo dospelých detí, že sa snažia rýchlo ukončiť rozhovor alebo sa vzdať vašej prítomnosti?

Najhoršie to je na pracoviskách, ak sa vedúcim, či nadriadeným stane v tejto vekovej hranici niekto, kto je vo veku vašich čerstvo dospelých detí. Bez riadnej praxe a vo vedúcej pozícií sa snaží riadiť zamestnancov spôsobom nadradenosti alebo zvýšeným tónom. Darmo máte odborné skúsenosti a prax. Stačí , aby bazíroval na modernizácií a väčšina z vás je v ohrození o pracovné miesto a pokles finančných odmien je na mesačnom poriadku. Potom nastáva len okamih, kedy urobíte menšiu chybu a ani sa nenazdáte, účelová výpoveď je na ceste. Koľkí z vás to už zažili? Koľkí z vás sa s niečím podobným stretávate  na vašom pracovisku?

https://jurajchlebik.blog.sme.sk/c/376678/cesta-k-uplnej-slobode-i-diel-s-ot.html

https://jurajchlebik.blog.sme.sk/c/376776/cesta-k-uplnej-slobode-ii-diel-s-ot.html

https://jurajchlebik.blog.sme.sk/c/376781/cesta-k-uplnej-slobode-iii-diel-s-ot.html

https://jurajchlebik.blog.sme.sk/c/376782/cesta-k-uplnej-slobode-iv-diel-s-ot.html

https://jurajchlebik.blog.sme.sk/c/376842/cesta-k-uplnej-slobode-v-diel-s-ot.html

https://slotik.blog.sme.sk/c/289107/Cesta-ku-slobode.html

https://jurajchlebik.blog.sme.sk/c/379137/dochodok-staroba-odpocinok-malo-by-sa-to-pomenovat-stastny-zivot-seniora.html

https://jurajchlebik.blog.sme.sk/c/472793/pohar-cisteho-vina.html

https://jurajchlebik.blog.sme.sk/c/471767/co-je-viac-sloboda-a-dostojny-zivot-pre-kazdeho-obcana-alebo-financny-prijem.html

https://jurajchlebik.blog.sme.sk/c/379196/materska-dovolenka.html

https://jurajchlebik.blog.sme.sk/c/379342/co-je-alternativna-predmanzelska-poradna.html

Ak ste sa stali už na pracovisku terčom, na doslova – vyhodenie z pracovného miesta, to už je načase ochrániť sa nie práceneschopnosťou, ale návštevou Inštitútu Ochrany Ústavných Práv. Lebo ako to už býva, Odborové organizácie majú vždy niekoho známeho z vedenia firmy, a tam väčšinou nepochodíte. Napíšte na ioup.riesenia@gmail.com a príďte vyrozprávať váš problém!

 

 

Poďte sa spájať a dokážeme napraviť veci, ktoré vás sklamú opäť v parlamentných voľbách!